Már a LinkedIn-en is ott vagyunk – posztold te is a tescós híreket!

2019. december 2.

Újabb közösségi felületen adunk hírt magunkról! A LinkedIn -en is ott van a Tesco Magyarország! Hírleveleinkben ahhoz is tippeket adunk, hogyan és mit osszatok meg itt közös sikereinkről, eredményeinkről. Ha neked is van LinkedIn profilod, kövesd az oldalt és tedd ki a sajátodra is azokat a híreket, amiket itt találsz. Legyünk büszkék vagyunk arra, hogy a Tescónál dolgozunk, építsük közösen céges profilunkat. Tarts velünk te is! 

Az alábbi hírt is megtaláljátok a LinkedIn-oldalunkon, tegyétek ki bátran! Persze Facebook, vagy Instagram-oldalatokon is megoszthatjátok a kis posztot, akár személyes történetetekkel kiegészítve. Kövesd, lájkold és oszd meg például ezt a fontos infót, amiről jó, ha minél többen tudnak:

A BCSDH, a Holland Királyság Nagykövetsége és az ING Bank által szervezett Circular Economy Summiton Pártos Zsolt ügyvezető igazgató aláírásával a Tesco is csatlakozott a Körforgásos Gazdaság Platform Egyetértési Nyilatkozatához. Ennek célja, hogy felgyorsítsák a körforgásos gazdaságra való áttérést. A korábbi több mint 70 vállalaton túl a mai napon további 15 cég köteleződött el a körforgásos gazdaságra való áttérés mellett. Az aláírási ünnepséget megelőzően a hallgatóság számos érdekes előadást hallhatott a téma neves külföldi és magyar szakértőitől. Pártos Zsolt, az üzleti megoldások kerekasztal-beszélgetés keretein belül, ismertette a Tesco élelmiszermentő folyamatát, sikereit, illetve bemutatta, hogy cégünk mit tesz a csomagolóanyagok minél környezettudatosabb felhasználása érdekében.

hashtag#tesco hashtag#circulareconomy

A Tesco Magyarország LinkedIn-en rendszeresen megjelennek rövid posztok egyebek között az “Ön választ, mi segítünk” programunkról, vagy a Little Helps Plan közösségi stratégiánkról. Ha végigpörgeted az oldalt, megoszthatsz hírt arról is, hogy milyen újabb elismeréseket kaptunk.

Adj hozzá hashtageket is, néhány példa: #tesco#tescomagyarorszag

Találkozzunk a LinkedIn-en is!