“Hosszú távon szeretnénk jelen lenni” – interjú Matt-tel

2019. december 9.

Újabb interjú jelent meg Matt-tel, melyben egyértelműen kijelenti: “hosszú távon szeretnénk jelen lenni Magyarországon”. Mindenkit megnyugtat: nem vonul ki a Tesco Magyarországól, ahogy mondta, “soha nem mondtuk, hogy a vállalat eladására készülünk”. Megtudhatjátok, mit gondol az átalakításokról, a munkaerőhiányról és az erősödő hazai versenyről.

Forrás: penzcentrum.hu

Matt a Pénzcentrum kérdéseire válaszolt. A legfontosabb üzenete: elégedettek a hazai teljesítménnyel és további befektetéseket terveznek, az áruházakat a változó vásárlói igények szerint modernizálják. Emlékeztetett arra, hogy idén új üzleti szolgáltatóközpont nyílt Budapesten, nemrég pedig új regionális elosztóközpont Polgáron. Hangsúlyozta, hogy a továbbiakban is folytatják a megkezdett munkát, invesztálnak magyarországi működésük fejlesztésébe.

A munkaerőhiányról azt mondta, hogy érezhetően keményebben meg kell dolgozni a pozíciók betöltéséért a fővárosban, az autópályák mellett és azokban a városokban, ahol gyártóvállalatok (különösen gépkocsigyártók) vannak jelen.

Ha még több részletre vagytok kíváncsiak, olvassátok el a teljes cikket.