Tízezer labdát adományoztunk a sportosabb gyerekkorért

2019. december 18.

Országosan több mint 10 ezer labdát osztottunk ki a Kézilabda az iskolában program keretében, hogy még több gyerek sportoljon és éljen egészségesebben.

Megtelt a szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnok érdeklődő gyerekekkel. Itt jelentettük be, hogy több mint 10 ezer szivacslabdát osztottunk ki az általános iskolásoknak, azaz csaknem háromezer iskolát felszereltek már az új sporteszközökkel.

A Tesco számára kiemelten fontos a sportos és egészséges életmód – ezért együttműködve a Magyar Kézilabda Szövetséggel – vállalatunk a Kézilabda az iskolában nevű program névadója lett.

„Számunka nagyon fontos az egészség, amelynek egyik része az egészséges táplálkozás, a másik a sport. Márpedig azt látjuk, hogy Magyarországon az egyik legnépszerűbb sportág a kézilabda, a Tescóhoz hasonlóan a hazai kézilabda-utánpótlás is ismert brand lett. Nagy öröm számunkra, hogy ebben a fontos tehetséggondozásban részt tudunk venni” – mondta Paparó Tamás külső kommunikációs menedzserünk.

Az esemény sztárvendége Nagy László kétszeres Bajnokok Ligája-győztes magyar válogatott kézilabdázó volt, aki szívesen fotózkodott a gyerekekkel. A helyi U8-as csapat bemutatóedzése után boldogon vették birtokba a diákok az új szivacslabdákat.