Kollégáink életet mentettek a százhalombattai Tescóban

2020. január 3.

Hátfájdalmakra panaszkodott és összeesett egy vásárlónk százhalombattai áruházunkban – karácsony előtt 1 nappal. Hála a nemrég beüzemelt defibrillátornak és kollégáink lélekjelenlétének, a férfit később stabil állapotban tudták kórházba vinni a mentők.

Nagy volt az ijedtség, amikor egy 70 év körüli férfi rosszul lett a koncessziós soron, először hátfájdalmakra panaszkodott a feleségének, majd összeesett és a keringése is összeomlott.

Kollégáink miután értesítették a Monitoring Központot, azonnal megkezdték a férfi újraélesztését. Segítségükre volt ebben a nemrég beszerelt AED készülék. Közben pedig a mentőket is értesítették. A szakemberek hamarosan megérkeztek, addigra sikerült is az újraélesztés. Az idős férfit már stabil állapotban tudták kórházba vinni.

Büszkék vagyunk kollégáinkra, akinek Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője külön gratulált a sikeres életmentéshez.

A férfi azóta már jobban van és hálás szívvel gondol munkatársainkra, akiknek az életét köszönheti. Hamarosan életmentő kollégáink beszámolóját is elolvashatjátok!

Nemrég a szerencsi Tescóban mentett életet a biztonsági őrünk, tavaly nyáron pedig a hódmezővásárhelyi áruházunkban sikerült újraéleszteni egy vásárlónkat.

Fontos számunkra vásárlóink és munkatársaink biztonsága, ezért is szereltük fel 116 áruházunkat életmentő defibrillátor készülékkel.