Önzetlen segítségünkért hálás az Ökumenikus Segélyszervezet – levélben köszönik a munkánk

2020. január 8.

Néhány nappal ezelőtt levelet kaptunk az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatójától. Lehel László nagyon hálás azért, hogy mi is segítettünk nekik a Szent István Bazilika előtti karácsonyi vásárban. Önkénteseink több tucat mézeskalácsot készítettek el az Adománypontban. Az ezekért kapott pénz mind a nélkülözőkhöz és bajbajutottakhoz kerül. Nagyon büszkék vagyunk mi is, hogy a rohanó ünnep előtti időszakban időt szakítottatok a segítségre szoruló embertáraitokra is!  

Az Ökumenikus Segélyszervezet levelét változtatás nélkül közöljük, hiszen ez mindannyiunknak szól. A levél után nézzétek meg a kollégáinkról készült fotókat is.

Kedves TESCO csapat!

Az Ökumenikus Segélyszervezet nevében ezúton is köszönjük, hogy csatlakoztak a 2019.év végi „szeretet.éhség.” Országos Adventi Pénzadománygyűjtéshez, és a Bazilika előtti Vásárban működő Adományponton a vállalat munkatársai önkéntes munkájukkal hozzájárultak az adománygyűjtés sikeréhez. Rengeteg mézeskalácsszív készült és jutott el adományozóinkhoz köszönhetően Önöknek is.

Vállalati partnereink és magánadományozóink támogatása teszi lehetővé, hogy egész évben segíthessük a nélkülözőket és bajbajutottakat, és az alapellátáson túlmutató segélyprogramokkal, minőségi szolgáltatásokkal tudjunk évről évre egyre több embertársunknak segíteni.

Az Ökumenikus Segélyszervezet „szeretet.éhség.” adománygyűjtésének eredményeit január folyamán összesítjük. Az összegyűlt adományok mértékéről és felhasználási tervéről január végén egy sajtótájékoztató keretében számolunk majd be adományozóink és a nyilvánosság felé.

Köszönjük, hogy a TESCO Magyarország is részese támogatói közösségünknek, hogy Önökkel együtt segíthetünk a rászoruló gyermekeknek, családoknak!

A további sikeres együttműködés reményében, boldog új esztendőt kívánva:

Budapest, 2019.12.23.

Tisztelettel:

Lehel László

elnök-igazgató