Gigasztárok Cegléden – a Tesco támogatásával

2020. január 10.

3 perc olvasási idő

Izguló idősek, profikat megszégyenítő kisgyerekek, megható dalokat éneklő középkorúak – ilyen volt az idei Gigasztár Cegléden. Az énekversenyt 11. alkalommal szervezték meg és rengetegen jelentkeztek rá, az ország minden részéről. A különleges rendezvényt a Tesco is támogatta: a legjobbaknak mi készítettünk értékes ajándékcsomagokat. 

Szép, vicces és megható produkciók váltották egymást idén a ceglédi Gigaasztáron. Az amatőr énekversenyre rengetegen neveznek be és a nézőtér is mindig megtelik. A helyiek azt mondják, ez már nem is egy verseny, hanem egy találkozási pont. Egy olyan alkalom, ahol a dalszeretők összejönnek, énekelnek saját maguk és a többiek örömére, majd pedig jól elbeszélgetnek mindenről.

A verseny résztvevői között vannak gyerekek és idősek is. Az idei legfiatalabb induló például 9 éves volt, a legidősebb pedig 70. A zsűri, bár csak 10 embert juttathatott volna tovább a döntőbe, olyan nehezen tudott dönteni, hogy végül 18 énekest választott ki.

A különleges énekversenyt a Tesco támogatta. A legjobbaknak értékes ajándékcsomagokat készítettünk. Az eseményen készült képeken látszik, mennyire örült neki mindenki.

Gratulálunk minden résztvevőnek!