VIDEÓ! Benne vagyunk a tévében – A tesco-tévék célba értek

2020. január 13.
4 perc olvasási idő

Karácsony előtt számos kórház kapott tőlünk feledhetetlen ajándékot. Mintegy 400 tévét adományoztunk a Ne Dobd Ki Alapítvánnyal közösen. Korábban már több cikkben is beszámoltunk arról, hogy betegszobák, társalgók, nővérszobák hangulata változott meg egycsapásra – könnyebben telnek a lábadozás napjai, hetei az összefogás eredményeként. Most újabb hírekkel jöttünk, az egyik, hogy már a tévében is ez a nagyszerű kezdeményezés volt a téma! Köszönjük az infókat a program kidolgozójának, összetartójának, Bérces Évi közösségi működési menedzserünknek!

A Bókay Gyermekklinikán is tévéznek már a gyerekek! A kórház maga is hírt adott a szép ajándékról.

Öt osztályra kerültek ki a készülékek!

A Nyírő Gyula kórház is nagy köszönetet mondott közösségi oldalán: “Nagyon hálásak vagyunk Ellenbacher Attilának és kollégáinak, akik az ünnepek előtt 20 darab 100 centiméteres Led tévét szállítottak a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetbe. A készülékek a belgyógyászati osztályok és a neurológiai osztályok betegszobáiban, közös helységeiben lesznek felszerelve.”

A Ne Dobd Ki Alapítvány vezetője, Ellenbacher Attila is beszámolt az újabb szállítmányról: “20db 100 cm-es Led tévét szállítottunk a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetbe. A készülékeket az intézet főigazgatója Dr. Németh Attila Phd vett át. A tévék a belgyógyászati osztályokon és a neurológiai osztályok beteg szobáiba, közös helységeibe kerülnek. Igazgató úr nagyon örült a készülékeknek, mi pedig ígéretet tettünk arra, hogy jövőre újabb mennyiséggel jelentkezünk. A szállítást köszönöm Szabolcsi Zsoltnak, a tévékészülékeket a www.tesco.hu nak.”

 

A győri gyermekotthonban pedig nagy volt a meglepetés: Attila facebook-oldalán számolt be róla: “A Tatabányai Szent Borbála Kórházban tett látogatásunk alkalmával egy 140 cmes 4K UHD tévét is magunkkal vittünk, amit később a Szent Borbála Kórház szállított tovább a győri Gyermekotthon részére. Íme a kép a beüzemelt tévéről. Nagyon szépen köszönjük a tatabányai kórház segítségét a szállításban!”

Ellenbacher Attila, a Ne Dobd Ki Alapítvány nevében egy fotógyűjteménnyel kívánt boldog új évet!

“Köszönjük támogatóinknak, segítőinknek, felajánlóinknak, önkénteseinknek, egyszóval mindenkinek, aki segítségünkre volt 2019-ben.

www.topsafe.huwww.richter.huwww.smartfilmvisual.comwww.tesco.hu

Boldog Új Évet Kívánunk!”

Itt is beszámoltunk az adományozásról!