Olvasd te is a Tesco Baby Magazin téli kiadását!

2020. január 14.

3 perc olvasási idő

Szülés utáni depresszió, egészséges étrend, szoptatás, újszülöttek – mind nehéz, de nagyon fontos témák. Az édesanyák manapság már rengeteg forrásból tájékozódhatnak. A különböző helyekről, például az internetről, saját családból, gyermekorvostól és védőnőtől származó információk azonban nem ritkán egymásnak ellentmondanak. A Tesco Baby Magazin segít eligazodni ebben a zűrzavarban: a legfontosabb tudnivalókat gyűjti össze egy helyen. A téli kiadásba most te is belelapozhatsz!  

A babavárás, a szülés és a babázás időszaka tele van szépséggel és nehézséggel. Egy újszülöttel egyszerre végtelenül lassan és nagyon gyorsan telnek a napok. Az új életért, az aprócska, síró babáért való felelősségvállalást mindannyiunknak tanulnunk kell. Közben pedig rengeteg elvárásnak kell megfelelnünk: friss édesanyaként úgy érezhetjük, hogy az orvos, a védőnő, a saját családunk, de még a szűkebb- és tágabb környezetünk is folyamatosan vizsgáztat bennünket. Nehéz megtalálni az új szerepben a harmóniát. Nagyon fontos, hogy higgy magadban! Te vagy a legjobb édesanya, akit csak kaphatott  a babád! Ha nem is érzed magad mindenben jónak, a gyerekednek te vagy maga a tökéletesség. Ezt soha ne feledd!

A Tesco Baby Magazin éppen azért készül, hogy bebizonyítsa neked, milyen fontos vagy a babádnak és hogy mennyire jól cselekszel. A magazinban olvasható tippekkel és tanácsokkal még jobbá válhatsz.

A mostani, téli számban például a szoptatásról, a hozzátáplálásról és dicséretek fontosságáról is olvashatsz.  Megtudhatod azt is, hogy miért választja sok édesanya a Tesco sajátmárkás Fred&Flo babaápolási termékeit.

Lapozz bele online itt.