Újabb több milliós tescós adománytévé-szállítmány ért célba!

2020. január 21.

3 perc olvasási idő

Siófok, Nagyatád, Törökbálint… A tescós tévék tovább folytatják országjáró útjukat, hogy minél több betegnek, nővérkének szerezzenek örömet. Csak a hétvégén és ma 63 szuper készülék talált gazdára, amiket egytől egyig a Ne Dobd Ki Alapítvány vitt “házhoz”. 

Munkásan, sok utazással, de örömmel telt a hétvége a tévéadományok javítói, gondozói, szállítói, beszerelői  – vagyis a Ne Dobd Ki Alapítvány munkatársai számára. Vezetőjük, Ellenbacher Attila dunántúli túrájukról adott hírt közösségi oldalán:

“Tegnap egy 600 kilométeres távot mentünk. Elsőnek ellátogattunk a Siófoki Kórház-Rendelőintézetbe, és adományként 30 db 110 cm-es led tévét adtunk át Tímár Júlia ápolási igazgató-helyettesnek. Megtisztelő volt, hogy szombaton fogadásunkra bejött a gazdasági igazgató és a műszaki vezető is.”

Eztán jött egy újabb állomás: szuper tescós-tévék kerültek Nagyatádra is!

“Siófok után Nagyatád irányába vettük utunkat. A Nagyatádi Városi Kórházban már várt Grofsics Mónika mb. ápolási igazgató és dr. Orbán Csaba orvosigazgató. Ebben az intézményben 20 db 110 cm-es led tévét adtunk át. Mindkét kórházban mosolyogva, barátsággal fogadtak minket. Beszámoltak arról, hogy az átadott készülékek nagyon jó szolgálatot fognak tenni betegeiknek és hogy hova fogják elhelyezni azokat. Nagyon köszönöm a szállítást Szabolcsi Zsoltnak, támogatónknak, a www.topsafe-nek és a TESCOnakAz átadott adomány értéke nagyjából 2 500 000 – 3 000 000 forint volt.”

Ma pedig már ismét útra keltek Attiláék, és nem titok, hogy ismét megrakták a járművüket tescós adománytévékkel!

Íme a facebook-beszámoló: “Törökbálintra látogattunk. A tüdőgyógyintézet új épületének kétágyas szobáiba szállítottunk 13 darab, 81 centis led tévét. A készülékeket az intézmény főigazgatója, dr. Antal Gabriella vette át. Köszönjük szépen a TESCO adományát!”

Jövünk majd újabb hírekkel!

Addig is hatalmas szívecskéket küldünk!