Tesco-adománytévék: szívbeteg gyerekeknek is örömet szereztünk

2020. február 7.

4 perc olvasási idő

Se szeri, se száma azoknak a helyeknek, ahová a karácsony óta tartó adományozó akciónkban modern LED tévék kerültek. Kórházak, gyermekvédelmi intézmények társalgói, kórtermei, nővérszobái változtak meg egy csapásra! A mintegy 400 darab tescós készüléket A Ne Dobd Ki Alapítvány folyamatosan szervizeli és szállítja új helyére. Legutóbb a fővárosi Szent Ferenc kórházban és a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben jártak, ahol mostantól nemcsak mesét, hanem egészségfejlesztő kisfilmeket is vetítenek majd a gyógyulásra váró kis betegeknek. 

A Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Facebook-oldalán mondott köszönetet az adományokért:

“Mindig jó érzés, amikor valaki tárcsázza a számunkat és azt kérdezi, segíthet-e? Ma reggel 9 televíziót kaptunk a Ne dobd ki alapítványt képviselő Ellenbacher Attilától. A LED tévéken hamarosan nem csak mesét nézhetnek a várakozó gyermekek, de egészségfejlesztő kisfilmekkel is igyekszünk majd a gyógyulást és a megelőzést segíteni. Köszönjük az adományt!”

De a tescós tévék nem állnak meg! Tegnap újabb szállítmány ért célba! Ezúttal a Szent Ferenc kórházban örülhettek a látogatásnak!

Ellenbacher Attila közösségi oldalán is beszámolt az átadásról:

“A mai napon 10 db 81 cm-es és 10db 100 cm-es LED tévét vittünk adományként a Budapesti Szent Ferenc Kórházba. A készülékek a betegszobákban fogják segíteni a gyógyulást! A készülékeket a kórház főigazgatója, Dr. Toldy-Schedel Emil vette át.”

Két nap alatt 30 tévé került jó helyre, és még nincs vége!

Jövünk friss hírekkel!

Addig is dobj egy nagy szívecskét, ha tetszik a kezdeményezés!