Hatodikos kislányok énekelve segítettek vásárlóinknak

2020. február 10.

4 perc olvasási idő

Egy angliai kisváros általános iskolájának hatodikosai segítettek a helyi Tescóban a vásárlóknak, néhány nappal ezelőtt. A kislányok az időseket és rosszul látókat kísérték az üzletben, majd később, a kifizetett termékeket is segítettek elcsomagolni. A gyerekek énekeltek is: jól ismert dallamokat dúdoltak. Vásárlóink örömmel és csodálattal hallgatták és nézték a szorgalmas iskolásokat.  

Mosolygós, copfos kislányok tették még szebbé a napot a chiltoni üzletünkben. A gyerekek a helyi általános iskola hatodikosai. Az iskolában a kezdetek óta a segítségnyújtásra és kedvességre nevelik őket a pedagógusok. Időnként önkéntes munkákat is végeznek. Például ilyen volt néhány nappal ezelőtt, amikor a helyi Tescóban segítettek a nehezebben mozgó időseknek és látássérülteknek a bevásárlásban.

A kislányok előzékenyen kísérték végig a bolton az öregeket. A bevásárlólistáik alapján mindent a kosárba tettek.  A kasszánál, fizetés után pedig betették a termékeket a táskáikba. Közben a gyerekek énekeltek is: country dalokat, pop slágereket dúdoltak, hogy így tegyék még vidámabbá mindenki napját.

Az iskolások rengeteg dicséretet kaptak: vásárlóink nagyon örültek neki, hogy ilyen tündéri gyerekek tették könnyebbé és varázslatosabbá a napjukat.

Képek forrása: www.theisleofthanetnews.com