Megható: egy méter magas plüsskutyát adtunk egy gyerekeket segítő angol alapítványnak

2020. február 11.

3 perc olvasási idő

William, az 1 méter magas plüsskutya hosszú hónapokig az uckfieldi Tesco dísze volt. Sok kisgyermekes család, amikor vásárolni érkezett, először a kutyust simogatta meg. Legtöbben a vásárlásukat is ott fejezték be. Most azonban William új helyre költözött. Kollégáink és vásárlóink is úgy látták, a plüsskutya sokkal nagyobb örömet szerezne egy fogyatékos kisgyermekeket segítő alapítványnál. Jól gondolták, William azóta folyamatosan valaki játszópajtása. 

William, az uckfieldi Tesco hatalmas termetű plüsskutyája több hónapon keresztül a város egyik látványossága volt. A kutyust minden kisgyermekes család hetente többször meglátogatta: amikor megérkeztek a Tescóba és mielőtt hazaindultak volna a Tescóból mindig, mindenki megsimogatta.

Bár a kutyus eddig is hatalmas örömet szerzett, mostantól még jobb helyre kerül. William ugyanis munkatársaink és vásárlóink kívánsága szerint egy fogyatékos gyermekeket és szüleiket segítő alapítványhoz költözött. Az alapítvány játszószobájában lelt új otthonra. Azóta reggeltől-estig játszik vele egy csöppség.