Ismét platina támogatói lettünk az Élelmiszerbanknak

2020. február 13.

4 perc olvasási idő

2019-ben is platina fokozatú támogatói lettünk a Magyar Élelmiszerbank Egyesületnek! Összesen 7 ezer tonna élelmiszert mentettünk közösen! Vagyis ez a rengeteg zöldség, gyümölcs és pékáru nem a kukában végezte, hanem rászorulókon segített.

Büszkék vagyunk élemiszermentő programunkra, mely eredményeiről számos cikket olvashattatok, legutóbb éppen arról, hogy közel felére csökkentettük a kidobásra ítélt élelmiszerek mennyiségét áruházainkban. Folytatjuk a közös munkát az Élelmiszerbankkal, az idei első évzáró-évindító megbeszélésen megünnepeltük a tavalyi év közös sikereit:

munkatársaink rengeteg önkéntes órát töltöttek az Élelmiszerbanknál,

– sikeres volt a tevékenységünk a Tesco Családi és Sportnapok alatt a Little Helps Plan Közösségi Bázison,

összesen 7 ezer tonna élelmiszert mentettünk meg közösen 2019-ben!

Ennek a kiemelkedő eredménynek köszönhetően 2019-ben is platina fokozatú támogatói lettünk az egyesületnek!

Örömmel vettük át az oklevelet azon kollégáink nevében, akik 202 áruházunkból immár több mint 170-ben a napi munka részeként válogatják le a már nem eladható, de emberi fogyasztásra még tökéletesen alkalmas élelmiszereket a polcokról, és készítik össze jótékony célra az áruházak környékén élő nélkülözők számára, ahova az Élelmiszerbankon, illetve annak partnerszervezetein keresztül jutnak el a csomagok.

Az Élelmiszerbankkal már tervezzük a 2020-as évet, hiszen mindig öröm együtt tenni egy jó ügyért és együtt gondolkodni a jövőről.

A jó hangulatú találkozóról ők is posztoltak:

Év indító megbeszélésünk a Tesco Magyarország-nál😊Sok új izgalmas projekttel bővítjük együttműködésünket idén is, hogy még többeknek segíthessünk együtt! Köszönjük!❤️💚

Posted by Magyar Élelmiszerbank Egyesület on Tuesday, February 11, 2020

Köszönjük az eddigieket és folytatjuk a közös munkát!