Tesco Angyal: saját vérnyomásmérőjét ajánlotta fel a tiszaújvárosi kollégánk

2020. február 13.

 4 perc olvasási idő 

A Tesco Angyal mindenütt ott van, ahol nehéz helyzetbe kerül egy munkatársunk. Kedves szavakkal, segítő kézzel, adományokkal is támogatja a Tesco alapítványa a bajba jutott kollégákat. Legutóbbi felhívásunk óta váratlan helyről érkezett extra segítség: egy tiszaújvárosi munkatársunk saját vérnyomásmérőjét ajánlotta fel egy szükségben lévő tescósnak. 

Néhány nappal ezelőtt írtuk meg, hogy egy cukorbeteg és érszűkületben szenvedő kollégánknak vérnyomásmérőre lenne szüksége. Munkatársunkat műteni kellett, fél éve betegállományban van. Az anyagi nehézségek közepette nem tudta magának megvenni ezt a fontos műszert. Tiszaújvárosi kollégánk, a szívszorító sorokat olvasva, úgy döntött, hogy a nemrégen vásárolt, még ki sem csomagolt vérnyomásmérőjét küldi el rászoruló munkatársunknak.

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy ekkora szív lakozik benne!

Ahhoz, hogy a Tesco Angyal segíteni tudjon bajba jutott kollégáinknak, szükség van az összefogásunkra. Már havi rendszeres, néhány száz forintos felajánlással is sokat tehetünk egymásért. A Tesco továbbra is minden forintot megdupláz!

Ha szükséged van segítségre, vagy tudsz a környezetedben olyan munkatársunkról, aki nehéz helyzetbe került, kérünk, hogy jelezd!

Legyél te is rendszeres támogatója a Tesco Angyalnak, segíts, hogy segíthessen! A Tesco Angyalról minden fontos dolgot elolvashatsz itt