Megható: titokban pénzt gyűjtöttek, hogy új biciklit vehessenek angliai munkatársnőnknek

2020. február 25.

5 perc olvasási idő  

Angliai kolléganőnknek nagyon nehéz sors jutott. Munka mellett egyedül ápolja a Parkinson-kórban szenvedő és demens férjét is. Pamela Frostnak a kerékpárja a mindene: ezzel jut el dolgozni, és ezzel teker haza ebédszünetben, hogy megnézze, hogy van a párja. Két héttel ezelőtt azonban ellopták a biciklijét. Kolléganőnk kétségbeesett, nem tudta ugyanis, hogyan oldja meg ezután a mindennapjait. Tescós munkatársai nem késlekedtek: azonnal titkos pénzgyűjtésbe kezdtek. Amint összejött a megfelelő összeg, Pamelát elvitték egy kerékpárboltba, hogy maga választhassa ki új járgányát. 

Forrás: Grimsby Live

Pamela Frost egy angliai kisvárosban él és a helyi Tescóban dolgozik. Néhány évvel ezelőtt Parkinson-kórral és demenciával diagnosztizálták a férjét. Kezdetben a férfi állapota nem volt rossz, el tudta látni magát. Tavaly május óta azonban mindenben segítségre szorul. Kolléganőnk odaadóan ápolja őt, mindent megtesz párjáért. Még ebédszünetben is hazagurul hozzá, hogy megnézze hogy van, átölelje és készítsen neki egy szendvicset.

Pamela hűséges társa egy régi kerékpár volt. Ezen ment el férje gyógyszereiért és ezzel járt dolgozni is. Két héttel ezelőtt azonban valaki ellopta a biciklit. Az asszony kétségbe esett. El sem tudta képzelni, mi lesz vele ezután. Egy új kerékpárt ugyanis nem engedhetett meg magának. Tescós kollégái gyakran felvették munka előtt, vagy hazavitték a műszakja végeztével. Ám ez a sok figyelmesség sem tudta megoldani az asszony összes gondját.

Munkatársaink döntöttek: segítenek Pamelán. Titokban pénzt gyűjtöttek, hogy vehessenek neki egy új járgányt. Alig néhány nap alatt összejött a szükséges összeg. Hogy a meglepetést tovább fokozzák, egyik napon kávézni hívták Pamelát. Beültették az  üzletvezető autójába, és már indultak is. A kávézó helyett azonban a kerékpárbolthoz vitték. Az asszony sírva fakadt örömében, amikor megtudta, hogy egy új kerékpárt vesznek neki a kollégái.

Kolléganőnk azt mondja, annyira örül az ajándéknak, hogy szinte soha nem szállna le róla, egész nap csak tekerne vele.