Érkeznek a segítő kezek: pénzügyi vezetőnk árut töltött a Helping Handsen

2020. március 23.

5 perc olvasási idő

Simon Anett a pénzügyi átalakítási program közép-európai vezetője az első között nyújtott segítő kezet budaörsi áruházunkban. Péntek éjszaka érkezett és az árufeltöltésben segédkezett, hogy vásárlóinknak továbbra is legyen miből válogatniuk. Büszkék vagyunk rá és köszönjük az extra munkát!

Takács Zoltán, az áruház vezetője nagyon örült kolléganőnk érkezésének. Előtte mindent részletesen átbeszéltek, így Anettnek már csak a munkára kellett koncentrálnia. A legnagyobb kihívás most áruházainkban, hogy mindig legyen elegendő áru a polcokon, a termékek ugyanis különösen gyorsan fogynak. Áruházi kollégáink megfeszítve dolgoznak ezért, de minden plusz segítség jól jön, így továbbra is várjuk irodai kollégáink jelentkezését a rendhagyó Helping Handsben.

Anett az éjszakai műszakot választotta, az ő dolga volt, hogy az ügyeletes csapattal a kozmetikai és papíráru részleget feltöltse.

“Már többször voltam Helping Handsen, árufeltöltésen és kasszában is – mégis mindegyik ad valami újat. Ismét rácsodálkoztam, milyen választékunk van a kozmetikán, hogy mennyire nehéz a rengeteg különböző színű-illatú-típusú terméket tölteni (különösen a fogkrémeket), hogy micsoda kihívás a tusfürdők domino-effektusát megakadályozni pakolás közben. :)”

Az elmúlt időszakban főleg a papíráruk iránt nőtt meg a kereslet, így Anett abból pakolt fel a polcokra a legtöbbet.

“A toalettpapírokat és törlőkendőket raklapszám hoztuk ki, klassz élmény volt látni, ahogy a megüresedett sorok szépen megtelnek áruval. Nagyon büszke voltam magamra az üres raklapok láttán, egészen addig, amíg a frissáru felé sétálva megláttam a hegyekig álló üres rekeszeket – nem láttam még ilyen mennyiséget, amit éjszaka a kollégák kipakoltak! Minden elismerésem!”

Arra biztat mindenkit, hogy ha van lehetőségük, csatlakozzanak!

“Összességében nagyon jó élmény volt, repült az idő! Maradandó élmény volt ismét az áruházi csapat tagjának lenni, most talán még nagyobb szükség van az összefogásra, mint eddig bármikor!”

Fontosnak tartjuk, hogy ezekben a nehéz időkben segítsük egymást, mutassuk meg, hogy egy csapat vagyunk – a Tesco csapat! Biztonságotok kiemelten fontos számunkra, új intézkedéseinkről itt olvashattok bővebben. Ha irodai kollégáink tehetik, segítsék a boltokban dolgozó munkatársainkat, önkéntes alapon várunk mindenkit országszerte mindenhol.

Minden további Helping Hands információ megtalálható itt.

Hamarosan újabb beszámolóval jövünk!

Addig is várjuk a fotóitokat a hu_entescom@tesco.com címre.