Kérj bátran segítséget – továbbra is várnak az ICAS Munkavállalói Támogatóprogram szakértői

2020. március 23.

5 perc olvasási idő

Életünk szinte egyik pillanatról a másikra változott meg, és időbe telik, míg ehhez hozzászokunk. De van jó hírünk is: ebben is tudnak segíteni a Munkavállalói Támogatóprogramban az ICAS  szakemberei, pszichológusai. Az alapvető tudnivalókat összefoglaltuk röviden. 

Mit tegyek, ha az új helyzet bizonytalanságot, félelmet okoz? Hogyan támogathatnám gyerekeimet, szüleimet ebben a megváltozott helyzetben? Mit tegyek, hogy könnyebb legyen elkerülni a súrlódásokat a családtagjaimmal? Hogyan tudok aktív maradni  – otthoni munka esetén – a négy fal között? Hogyan tudnék megelégedett lenni, de legalább lelki erőt gyűjteni ebben az időszakban?

Csak néhány kérdés, ami mindannyiunkban felmerül ezekben a napokban, hetekben. Érdemes emlékeznünk rá, hogy az ICAS ott van értünk minden nap, éjjel és nappal, hogy támogassa a mindennapjainkat. Most is! (Meghatározott hipermarketeinkben és a Központi irodában dolgozó kollégáink élhetnek ezzel a lehetőséggel.)

Hogyan tudok segítséget kérni? Telefonon vagy e-mailen keresztül kaphatunk pszichológiai segítségnyújtást. Minden kérdésünket feltehetjük: ez lehet a stresszkezeléssel, konfliktuskezeléssel, szorongással kapcsolatos, vagy gyereknevelési téma, de családon beüli erőszak is. Emellett jogi,pénzügyi területeken is kaphatunk hathatós és gyors segítséget és a vezető beosztásban dolgozók is kaphatnak segítséget, hogyan szervezzék a csapataikat ebben az időszakban.

Fontos tudni, hogy

  • a szolgáltatás teljesen anonim, így senki nem fogja megtudni, hogy segítséget kértél! A szakértők telefonszáma éjjel-nappal díjmentesen hívható.
  • az ICAS Munkavállalói Támogatóprogram minden tescós munkavállaló és (egy fedél alatt élő) családtagja számára ingyenes lelki, jogi, pénzügyi segítséget, tanácsadást nyújt.
  • Adataidat titkosan kezeljük, elég egy kitalált jelszóval ellátni az e-mailed, amit bármely címről küldhetsz nekünk ide: kerdes@icashungary.com.

Miért érdemes felhívni az ICAS-t? Mert az ICAS pszichológusai:

  • alaposan felkészült, magasan képzett szakemberek,
  • feltétel nélkül elfogadják a különböző emberek sajátos problémáit, tulajdonságait,
  • megértőek, segítőkészek, igyekeznek minden esetben a lehető legjobb segítséget megadni,
  • minden egyes esetet bizalmasan és biztonságosan kezelnek, a titoktartás és az adatvédelem szabályait körültekintően betartva.

+3680/621-621 (ingyenes)
+3620/427-1220 (külföldről, nem ingyenes)

Élj a lehetőséggel, fogadd el a segítséget!