A Tesco Angyal a koronavírus miatt nehéz helyzetbe került kollégákon is segít

2020. április 9.

5 perc olvasási idő

Kedves Kollégák!

Az elmúlt időszak mindannyiunknak nehezebb volt. A munkában és a magánéletünkben is olyan változások történtek, amire néhány héttel ezelőttig senki sem számított. A koronavírus járvány az egészségünkre is hatással lehet, de a gazdasági/pénzügyi kihívásokról sem szabad elfeledkeznünk. Az üzletek, vendéglátóhelyek, színházak, mozik, gyárak, szállodák, szórakozóhelyek bezárásával itthon is jelentős bevételkiesés keletkezik. Emiatt közvetetten kollégáink is kerülhetnek nehéz anyagi helyzetbe.

A Tesco családtagjai minden időben egymás segítéségre sietnek. A Tesco Angyal is épp azokat támogatja, akiknek a legnehezebb.  Már egy éve segítjük bajbajutott munkatársainkat. A kezdetek óta több mint 16 millió forint gyűlt össze a jó szíveteknek köszönhetően! Az 1027 rendszeres adományozónk 59 kollégán segített. Kimondhatatlanul boldogok vagyunk, hogy ennyien összefogtatok!

Ha a járványhelyzet miatt anyagi problémákkal küzdötök, ne habozzatok segítséget kérni! A Tesco Angyal azért jött létre, hogy segítsen a bajbajutottaknak. Ha pedig úgy érzitek, felajánlással tudnátok segíteni, annak is nagyon örülünk! Ne feledjétek: a legkisebb is számít.

A Munkavállalói Támogatóprogram is hasznos lehet most sokatok számára.

Üdvözlettel:

a ti Tesco Angyalotok

KÖSZÖNJÜK!