Példakép lett boltvezetőnk, Szilvi Szegeden

2020. április 20.

3 perc olvasási idő

Rengetegen vagytok országszerte, akik ebben a nehéz helyzetben plusz segítséget nyújtotok a közösségetekben. Ilyen Horváthné Balla Szilvia, a Szeged Annakút expressz boltvezetője is, aki a nap végén dobozokkal megpakolva indul el a boltból. Nap mint nap elintézi a bevásárlást idős ismerőseinek, szomszédainak. Büszkék vagyunk rád, Szilvi!

Boltvezetőnk felajánlotta az ismerettségi körébe tartozó időseknek, utcabelieknek, hogy besegít a bevásárlásban. Így nekik nem kell otthonról kimozdulniuk, sorban állniuk és cipekedniük hazáig. Miközben biztonságban vannak, Szilvi a napi munka után bevásárol, rendszerez, csomagokat készít. Aztán autóba ül, és mindenkinek házhoz viszi a kért élelmiszert, zöldséget, háztartási szereket.

Balogh Kata működési menedzserünktől tudjuk, hogy Szilvi segítséget nyújt a külföldön élő barátai nyugdíjas szüleinek, mozgásban korlátozott utcabelieknek, vagy épp olyan kisgyerekes anyukának is, aki nem szívesen megy közösségbe a jelenlegi helyzetben.

A bevásárlólistát üzenetben juttatják el neki, hetente akár többször. Van, akinek egy-két nagyobb, többeknek többszöri kisebb bevásárlásokkal segít.

Kata azt írja: “Az elmúlt napokban, hetekben ez az önzetlen segítségnyújtás folyamatos, sőt  a rászorulók köre bővült, többeknek a boltban összegyűjtik a megvásárolni kívánt árut és a vásárló csak fizet és átveszi azt. Szilvi nagyon lelkes, a kollégáknak is példát mutat önzetlen segítségnyújtásával.”

Köszönjük a beszámolót!