Nagy segítség most a tescós diákoknak a táblagép!

2020. április 27.

3 perc olvasási idő

Örömmel adjuk közre kollégáink üzenetét, amiből kiderül, mekkora könnyebbség a tanuláshoz nyújtott céges segítség. A táblagépeket olyan kollégáink kölcsönözhetik, akiknek a legnagyobb szükségük van a segítségre, hogy zökkenőmentesebb legyen az otthontanulás.

Szekszárdi áruházunkban Szabó Balázs áruházvezető adta át a hasznos eszközöket.

Gellérné Ruzsányi Zsuzsanna kolléganőnk is kapott táblagépet: “4 gyermekem van, akiknek ez a helyzet, az online tanulás, megváltoztatta az életét, illetve a miénket is. Nagy segítséget kaptunk a vállalattól azáltal, hogy biztosítanak számunkra 2 db táblagépet. Ez nagyon komolyan segíti gyermekeimet a napi feladatok végrehajtásában. Így most már mindegyikőjük önállóan tud tanulni és koncentrálni a saját feladataira, nem kell egymásra várniuk. Nagyon hálás vagyok az áruházamnak is, akik jelöltek bennünket. A napi rutinunk jóval egyszerűbb lett! Köszönjük szépen a gyermekeim nevében is!”

Másik munkatársunk, Bálint László húseladó üzenete: “2 gyermekem van, nagy segítség ez nekünk a mindennapokra. 18 éve dolgozom a vállalatnál, jó érzés, hogy folyamatosan figyelnek ránk. Ez is egy remek kezdeményezés.”

Tiszaújvárosi áruházunkban (41860) is nagy örömet szereztek az érkező tescós táblagépek – tudtuk meg Mészáros Magdolna kolléganőnktől.

Szabó Judit megfelelőségi munkatársunk két lányt nevel egyedül, egyikük középiskolás, a másik végzős az általánosban. Benőcsné Ruzicska Katalin megfelelőségi munkatársunknak két fia van, egy hatodikos és egy elsős középiskolás. Kiss János kollégánk a szárazáru részlegen dolgozik, 3 gyermeke van, ebből kettő iskolás. Nekik ezek az eszközök óriási segítséget jelentenek, nagyon hálásak érte.

Jó érzés, hogy ebben a rendkívüli helyzetben is számíthatunk egymásra, számíthatunk a munkahelyünkre!