Szavazzatok a Tescóra Az Év Boltja 2020 versenyben!

2020. május 12.

5 perc olvasási idő

Három Tescóra is szavazhattok Az Év Boltja 2020 versenyben! Szombathelyi 1k áruházunk a szupermarket kategóriában jutott be, a Pesti úti Tesco a hipermarketek között versenyez, míg a Shell Tesco Shop a benzinkúti boltok között méretik meg. Nagyon drukkolunk nekik, szavazataitokkal most ti is hozzájárulhattok győzelmükhöz.

Büszkék vagyunk arra, hogy a zsűri döntése után három Tesco is bekerült a legjobbak közé! Már elindult a közönségszavazás, itt értékelhetitek a boltokat: a legmagasabb adható pontszám a 10-es.  Május 22-ig adhatjátok le voksaitokat, hajrá, támogassátok szavazataitokkal őket!

Az ország első Tescója címmel szerep a versenyben szombathelyi áruházunk: 1994 novemberében adták át, majd több felújításon átesett, megszépülve ünnepelte a 25 éves születésnapját. Ahogy pályázatukban írják: a vásárlókkal bensőséges kapcsolatot alakítottak ki a pultban dolgozó kollégák, sok a törzsvásárlójuk és a visszajáró vendég – akár külföldről, a szomszédos Ausztriából is. Több kollégánk még most tagja a nyitócsapatnak is, ami szintén sokat elárul a hangulatról.

A Pesti úti hipermarketünk „nagykorúként” várja vásárlóinkat a Rákosmente lakótelepek és a családi házak határán. Az áruházi csapat azt írja magáról, hogy országos viszonylatban is a top forgalmú boltok közé tartoznak, nem véletlen, hisz “az üzlet falain belül folyamatosan izzó innováció révén a mindenkori vásárlói trendeknek megfelelő üzletképpel” várják a vevőket. Joggal büszkék arra is, hogy a Clubcard felhasználók aránya Budapesten ebben az áruházban a legkedvezőbb.

Versenyben van a Shell Tesco Shop is. Így írnak magukról: “Vásárlóink több mint 1000 cikkelemmel rendelkező üzletünkben színes árukészletből válogathatnak. Polcainkon megtalálható friss pékáru, tejtermékek, húskészítmények, friss zöldségek, gyümölcsök, mirelit termékek, száraz ételek, bio- és egészséges termékek, de még kis házikedvencünknek is találunk finomságokat.”

Előző években is kiemelkedően szerepeltünk a versenyben, erről korábban több cikkben is beszámoltunk. Reméljük idén is sikerül elhoznunk a díjakat!

ITT és MOST szavazzatok, görgessetek lefelé, s áruházaink, shopunk linkjére kattintva a fotók alatt találjátok a számsort: 1-10-ig lehet pontozni. Görgessetek a három Tescóért és pontozzátok őket!

Köszönjük támogatásotokat!