Csomagoltak és házhoz vitték az ajándékot kollégáink a baracsi időseknek

2020. május 19.

3 perc olvasási idő

Újabb támogató akció, ezúttal a dunaújvárosi áruházunk csapata segített a helyieknek. Ötven darab adománycsomagot kaptak idős, rászoruló emberek Baracson, kollégáink az összekészítésben és a szállításban működtek közre.

Az akciót a Baracsért Közalapítvány szervezte, összefogtak a helyi intézmények és természetesen csatlakozott a Tesco is – számolt be cikkében a dunaújvárosi hírportál. Ahogy írják, a vírus miatt a legnehezebb helyzetbe az idős emberek kerültek, így nekik állítottak össze összesen félmillió forint értékben csomagokat. Ezekben tartós élelmiszerek, fertőtlenítő, higiénés és mindennapi használati eszközök mellé még arcmaszkok is kerültek.

Kiemelték, hogy az akció sikeréhez a dunaújvárosi áruházunk munkatársai és vezetőjük, Longauer Kata segítsége is kellett, hiszen a Tesco az ajándékhoz csaknem százezer forinttal járult hozzá. A csapat pedig egy napon belül összekészítette a csomagokat, és még a szállításban is segítettek, ahogy a baracsi intézmények dolgozói is, akik házhoz vitték az adományokat.

Büszkék vagyunk kollégáinkra, akikre számíthatnak a helyiek!