Premier! Itt a hőseinknek szóló közös videoklipünk!

2020. június 11.

3 perc olvasási idő

Arcok, mosolyok, gyerekhangok, nevetés, színek … és elképesztő hangulat! Megvan a karanténslágerünk, amit a mi hőseinknek, áruházi dolgozóinknak dedikálunk! Az a kreativitás, lelkesedés, ami az ötletelésetektől egészen a klip utolsó képkockáinak beillesztéséig éltette ezt a mi közös megmozdulásunkat, ismét megmutatta: együtt bármire képesek vagyunk! Jöjjön a premier: így dalolunk Tesco módra!

Irodában, áruházi ebédlőben, autóban, járdaszélen, teraszon, hálószobában – egyedül, gyerekkel, férjjel, kollégákkal énekeltetek, rappeltetek, hogy a sok mozaikból összeálljon a mi közös dalunk. Így köszönjük meg a kitartást, helytállást azoknak a tescós családtagoknak, akik gondoskodtak rólunk, és az egész országról az elmúlt nehéz hónapokban.

“Én ott leszek, mikor feladnád…” A sok jó dal közül ezt a slágert választottátok, hogy közösen üzenjünk a mi hőseinknek. Szuper kis videók születettek és megható lett a végeredmény!

Köszönet mindenkinek, aki részt vett a közös éneklésben, és nagy nagy köszönet innen is mindenkinek azért, hogy együtt, összetartóan, nagy lelkierővel, egymást és helyi közösségeinkben élőket is támogatva jutottunk túl ezen a rendkívüli időszakon!

#nekedenekelek