Büszkeség! 3 elismerést kaptunk Az Év Boltja 2020 versenyben!

2020. június 15.

4 perc olvasási idő

Vásárlóinknak, s a szakmai zsűrinek hála, ismét bebizonyíthattuk, hogy ott vagyunk a legjobbak között! Az Év Boltja 2020 versenyben 3 kategóriában, 3 oklevéllel is elismerték munkánkat, erőfeszítéseinket. Benzinkúti Shop kategóriában nyert a Shell Tesco Shop, a szupermarketek közül a  Szombathely 1k áruházunk kapta a legtöbb közönségszavazatot, s lett győztes, valamint mi lettünk a kereskedelmi láncok közül az Év Munkáltatója. Büszkeségünk határtalan!

Megérte a sok buzdítás, szavazat – kollégáinknak, s vásárlóinknak hála, nagyszerű eredményt értünk el Az Év Boltja 2020 versenyben. Tavasszal 3 boltunk is bekerült a legjobbak közé, aztán a június 11-i eredményhirdetésen közülük kettő nyert is.

Az év szupermarketje oklevelet – a közönség szavazatai alapján –  Szombathely 1k áruházunk kapta. Az ott dolgozó csapat pályázatából kiderül, hogy a vásárlókkal bensőséges kapcsolatot alakítottak ki a pultban dolgozó kollégák, sok a törzsvásárlójuk és a visszajáró vendég – akár külföldről, a szomszédos Ausztriából is. Több kolléga még most is tagja a nyitócsapatnak, ami szintén sokat elárul a jó hangulatról.

A Benzinkúti Shopok versenyében a Shell Tesco Shop győzedelmeskedett. A sikerhez hozzájárulhatott, hogy a shop választéka rendkívül színes és széles, tankolás közben akár a nagybevásárlást is el lehet intézni.

Különösen sokat jelent számunkra, hogy a vállalat egészét, a Tescót mint munkahelyet is díjazták a versenyben – a kereskedelmi láncok közül mi lettünk az Év Munkáltatója. Munkatársi aktivitásaink, juttatásaink mind azt a célt szolgálják, hogy jól, s megbecsülve érezzék magukat a nálunk dolgozók. Kollégáink nehéz helyzetben is számíthatnak egymásra, s a vállalatra a Tesco Angyalnak köszönhetően, a TescoMoms otthonról is támogatja a tescós kismamákat, Babacsomagunk minden tescós újszülött otthonába megérkezik, dolgozói kedvezményünk kedvezményes bevásárlást tesz lehetővé, Jubileumi juttatásunkkal pedig díjazzuk az elkötelezett munkatársainkat. Kollégáink méltán érezhetik, fontosak számunkra, figyelünk rájuk.

Gratulálunk a nyertes csapatoknak!

Vigyétek hírét a nagyszerű eredményeknek!