Már banki utalással is segíthetünk a Tesco Angyalnak

2020. június 16.

6 perc olvasási idő

A Tesco Angyal nyáron sem pihen, folyamatosan fogadja bajba jutott, vagy akár tábort kereső  munkatársaink megkereséseit. Mostantól nagyon egyszerű és gyors megoldással is támogathatjuk a Tesco Angyal Alapítványt, hogy folyamatosan segíthessen kollégáinknak. Bárhol is vagyunk, elég csak kattintanunk az adományozási felületre és máris indulhat a pár lépéses, online banki utalás! Persze a már megszokott módokon is adakozhatunk.

Legutóbb a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került családoknak ajánlott segítséget az Angyal, de várja a gyerekek nyári táborozásához is a felajánlásokat. Bármelyikünknél jöhet egy nem várt kellemetlen, vagy fájdalmas élethelyzet, netán egy szép, de anyagi áldozatot igénylő feladat. Együtt, egymásért sok mindent meg tudunk oldani!

Most is van angyali feladat bőven: baleset, tábor, felújítás, és sajnos temetés is:

Kolléganőnknek, aki a Pilis áruházban dolgozik, szerencsétlen láncfűrészes balesete volt. Megsérült a keze, és sokba kerülnek a kötszerek, fertőtlenítők. Ebben szeretne segítséget kérni. Szintén gyógykezelésekre, gyógyszerekre kér támogatást egy kollégánk Pakson.

Csőtörés okozott bosszúságot és plusz költségeket gyöngyösi áruházunkban dolgozó munkatársunknak. Ráadásul, miután mindent rendbe tettek a házban, a kéménykorom is beömlött, így újra kellett kezdenie a festést, takarítást.

Egyik budapesti áruházunk munkatársának meghalt a párja, gyermeke apja, temetési támogatással tudnánk neki segíteni.

Befutott az első tábor támogatási igény is: munkatársunk kislánya nagyon szeretne egy gitár-táborba eljutni, de sajnos a vírus miatt megcsappant a család bevétele, és ezt most önerőből nem tudnák megoldani.

Jó hír, hogy a már megszokott módokon felül, elindult a gyorsabb, egyszerűbb online adományozási lehetőség is a Tesco Angyalnál!

IDE KATTINTVA

érhető el.

Mi a teendőtök?

Írjátok be a felajánlott összeget, s nyomjátok meg a „Fizetés indítása” gombot. A rendszer ezután átirányít az Unicredit Bank biztonsági előírásoknak megfelelő fizetőoldalára. Az ott megadott kártyaadatokat a Bank bizalmasan kezeli, a Tesco Angyal Alapítvány felé nem továbbítja.

A Tesco Angyal minden élethelyzetben igyekszik segíteni. Ehhez azonban szükségünk van olyan kollégák támogatására, akik megtehetik, hogy alkalmanként vagy rendszeresen támogatják az alapítvány munkáját. Minden forint számít, ráadásul a befizetett összeget a Tesco megduplázza, így még több jut a bajba jutott kollégáinknak. Ne feledjétek, ha ti kerültök nehéz helyzetbe, bátran kérhetitek a Tesco Angyal segítségét!

Együtt minden könnyebb!