Elindult a nagy nyári élelmiszergyűjtés, a Dél-régió már bevásárolt

2020. június 19.

3 perc olvasási idő

A mai naptól várjuk áruházainkban vásárlóink, s kollégáink tartósélelmiszer-felajánlásait, hogy az Élelmiszerbankkal közös legújabb segítő akciónkban együtt támogassuk a rászoruló családokat. Munkatársaink most is élen járnak a segítségnyújtásban, egy nappal az akció előtt a Dél-régió vezetői hatalmas pakkot állítottak össze a megvásárolt termékekből, amit ma a gyűjtőpontra visznek.  

“Ma a Dél-régió vezetőivel együtt, már előre bevásároltunk holnapra. Köszönöm a csapatomnak ❤ Segítsük együtt a rászorulókat!” – üzente meg legfrissebb posztjában Kovács Ildikó implementációs vezetőnk.

Köszönjük a felajánlást, s arra buzdítunk mindenkit, kövessétek kollégáink példáját. Már 1 kiló liszt, vagy 1 flakon olaj megvásárlása is nagy segítség. A lényeg, hogy olyan terméket vegyetek, ami nem romlandó, s hűtés nélkül is sokáig eláll. Ezután keressétek meg az áruházatokban lévő gyűjtőpontot, s adjátok le adományotokat. Az akció augusztus 31-ig tart, s a felajánlott termékek jó helyre, a nehéz helyzetben lévő családokhoz kerülnek.

Várjuk fotóitokat a hu_entescom@tesco.com címre, hogy rólatok, az akció támogatóiról is beszámolhassunk! 🙂

Önkéntesként is támogathatjátok a kezdeményezést! Munkatársi Önkéntes Programunk idén is lehetőséget biztosít, hogy 1 napon besegítsetek az áruházi gyűjtőpontokon.

Váruk jelentkezéseteket!