Szépen gyűlnek az élelmiszeradományok Balatonföldváron!

2020. június 25.

3 perc olvasási idő

Rendkívüli tartósélelmiszer-adománygyűjtő akciót hirdetett a Tesco, amiben vásárlóinkkal közösen a koronavírus-járvány miatt még nehezebb helyzetbe került családoknak segítünk. Stratégiai partnerünk, a Magyar Élelmiszerbank gondoskodik majd arról, hogy az augusztus végéig tartó időszakban összegyűlt liszt, cukor, olaj, rizs, tészta és más alapélelmiszerek a legjobb helyre kerüljenek. Balatonföldvári boltunkban lelkes, önkéntesnek álló kollégáink és együttérző vásárlóink már néhány nap alatt jelentős adományt gyűjtöttek.

Boldogan adott hírt Varga Gabriella működési menedzserünk arról, hogy Balatonföldváron eddig már milyen sok tartós élelmiszer adomány gyűlt össze. “Nagyon büszke vagyok a csapatra, és hogy egy ilyen pici boltban ilyen mennyiséget gyűjtöttek össze alig néhány nap alatt. Nagyon elkötelezett a csapat, és szívügyüknek tekintik, hogy segítsenek a rászorulókon.”

Gabi azt mondja, az akció földvári sikere arra is jó példa, hogy nem csupán egy bolt mérete és a vásárlók száma befolyásolja egy adománygyűjtés sikerét.

Amikor a különleges nyári gyűjtést meghirdettük, bíztunk abban, hogy  – akárcsak karácsony előtt – most, ebben a nehéz időszakban is mellénk állnak vásárlóink, hogy együtt segíthessünk. A rekord hosszú élelmiszergyűjtő akció június 19-től augusztus 31-ig tart. Ezalatt mind a 201 hazai Tesco áruházban várjuk a rászorulóknak szánt tartós élelmiszereket. Ez lehet például rizs, tészta, cukor, olaj, lekvár, különböző befőttek, de tea és kávé is.

Minden apró figyelmesség számít!

És ezt most igazán mindannyian átérezzük.

Köszönet minden kollégánknak és vásárlónknak!