Önkéntesként, s adományozóként is támogatja kollégánk az élelmiszergyűjtést

2020. július 13.

3 perc olvasási idő

Munkatársunk, Csík János igazán a magáénak érzi a nyári tartósélelmiszer-gyűjtő kampányunkat. Kitalálta, hogyan népszerűsítse a leghatékonyabban az akciót, ráadásul ő maga is adakozott, hogy minél több termék gyűljön össze – segítve a rászoruló családokat. Képes beszámoló János aktív támogatásáról!

Jani első körben fénymásolt, vagdosott, hogy minél több szórólapot készíthessen a nyári tartósélelmiszer-gyűjtő kampányunkról.

Aztán egy szabadnapján  – önkéntesként – a békéscsabai Tescóban osztogatta a fontos információkat tartalmazó szórólapokat. Igazán eredményes volt, 4 óra alatt 500 szórólap talált gazdára – ösztönözve vásárlóinkat a segítségnyújtásra.

Az eredmény önmagáért beszél, szépen érkeztek a gyűjtőpontonon található rekeszekbe a hasznos termékek.

Jani még ennél is tovább ment! A saját, nyári kedvezménykuponját is arra fordította, hogy segítsen. Úgy gondolta, hogy a legalább 3800 forintos vásárlása után visszajáró 3800 forintból tartósélelmiszereket vesz.

“Egyszerűen úgy érzem, hogy ha van rá lehetőségem, segítek. Most, hogy a Tesco megköszönte az eddig végzett munkánkat és adott egy 3800 Ft-os vásárlási lehetőséget, úgy gondoltam, a legjobb helye ennek a rászorulóknál lesz.”

Ez igen! Megható Jani ötlete, s az is, ahogyan egyedül megvalósította – támogatva ezzel a rászoruló családokat. Kövesd te is kollégánk példáját, segíts be önkéntesként az akció népszerűsítésébe, vagy találd ki, te hogyan tudod egyedi módon támogatni a nyár végéig tartó gyűjtést. Várjuk fényképes beszámolódat a hu_entescom@tesco.com címre.