Több mint 9 tonna tartósélelmiszer adomány gyűlt össze eddig áruházainkban

2020. július 16.

3 perc olvasási idő

Már harmadik hete gyűjtjük üzleteinkben a tartósélelmiszereket vásárlóinkkal, s munkatársainkkal közösen. Eddig összesen több mint 9 ezer kiló konzervet, tésztát, lisztet, rizst és cukrot továbbíthattunk – az Élelmiszerbank segítségével – a rászorulóknak. Köszönjük a segítséget! 

Örömmel látjuk, hogy a nyári élelmiszergyűjtő kampányunk harmadik hetében több adomány gyűlt össze, mint a másodikon, a 201 boltunkban 2595 kg élelmiszert adtak le a gyűjtőpontokon a vásárlóink. Így eddig összesen 9082 kg a gyűjtés eredménye országosan! És még nincs vége! Egyre többen tudnak az akcióról, reméljük, adományoznak is!

A legtöbb adomány rendszeresen pécsi, Makay úti áruházunkban (41470) gyűlik össze, ahonnan eddig összesen 1256 kg tartós élelmiszer érkezett a rászorulókhoz, ami az országos eredmény 12 %-a! Kiemelkedően magas a gyűjtés a fővárosi Váci úti, a várpalotai és a balatonfüredi boltjainkban is.

Kollégáink szerte az országban nagy lendülettel vetették bele magukat a gyűjtésbe. Sokan közülük időt és energiát nem kímélve nem csak népszerűsítik az akciót, de maguk is adakoznak!

Nagyon hálásak vagyunk ezért, hiszen ha csak egy csomag tésztával, rizzsel, liszttel vagy konzervvel több jut a nélkülöző gyerekeknek, családoknak, nem volt hiábavaló a munkánk!