Ismét élen a magyar Tesco a tartósélelmiszer-gyűjtésben

2020. július 21.

3 perc olvasási idő

Jól teljesítünk a nyári tartósélelmiszer gyűjtésben – megelőzve a lengyel, cseh és szlovák áruházainkat is. A régióban összesen – csak a harmadik héten – több mint 9 tonna liszt, rizs, cukor, olaj, konzerv gyűlt össze a boltokban.

Július 19-én kezdődött az adománygyűjtő akció, mellyel a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került családokon segítünk vásárlóink, s kollégáink segítségével. Büszkék lehetünk a harmadik hét eredményeire is, hiszen Magyarországon 2595 kg, vagyis több mint 2,5 tonna élelmiszer gyűlt össze.

Ez a mennyiség egyébként összesen majdnem 22 ezer adag ételt jelent a rászorulóknak! Ahogy korábban beszámoltunk róla, a hazai áruházaink közül is vannak kiemelkedően teljesítők.

Kollégáink szerte az országban nagy lendülettel vetették bele magukat a gyűjtésbe. Sokan közülük időt és energiát nem kímélve nem csak népszerűsítik az akciót, de maguk is adakoznak!

Nagyon hálásak vagyunk ezért, hiszen sok kicsi sokra megy! Ha mindenki csak egy csomag tésztával, rizzsel, liszttel vagy konzervvel járul hozzá az adománygyűjtéshez, több jut a nélkülöző gyerekeknek, családoknak!

Írjátok meg nekünk a hu_entescom@tesco.com címre, ti hogyan támogatjátok az akciót! Várjuk képes beszámolóitokat!