Szépüljenek a hősök! – most a fodrászok, kozmetikusok álltak csatasorba értünk

2020. július 21.

3 perc olvasási idő 

A koronavírus-járvány legnehezebb heteiben, mi, a kereskedelemben dolgozók minden erőnkkel azon dolgoztunk, hogy mindenki ételt tudjon tenni a családja asztalára. Most, hogy enyhült a veszély, a közvetlen környezetünk hálával fordul felénk. Kozmetikusok, fodrászok és más, szépészeti szakemberek kínálják hatalmas kedvezménnyel a szolgáltatásaikat a koronavírus-járvány hőseinek. 

Szépítsd a HŐST! néven indult mozgalom nemrég. Hogy mi is ez pontosan? Az ötlet kigondolója így vall erről:

“Úgy gondoljuk, az élet rendje az, ha egyszer kapsz, máskor adsz. A koronavírus ideje alatt tevékenykedő hétköznapi HŐSÖK most erőn felül teljesítenek, hogy mi nyugalomban, kényelemben, biztonságban legyünk. Viszont eljön majd az idő, amikor meghálálhatjuk nekik ezt az áldozatos munkát.”

És a hála nem maradt el. Számos szépészeti szakember fogott össze, az ország minden pontjáról, hogy hálából kicsinosítsák a járvány igazi hőseit. Hajvágás, hajfestés, láb- és kézápolás – csak néhány az ajánlott szolgáltatások közül, melyeket hatalmas kedvezménnyel vehetsz most igénybe a mozgalom honlapján szereplő szolgáltatóknál. Válaszd ki, hogy milyen típusú kényeztetést szeretnél igénybe venni, jelöld be a településedet és máris számos, kiváló szakember közül válogathatsz.

Ti jártatok már valamelyik szalonban? Osszátok meg tapasztalataitokat, akár itt a cikk alatt! 🙂