Még szorosabban partnerségben a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával

2020. július 22.

3 perc olvasási idő

A Tesco elkötelezett a magyar mezőgazdasági termelők felé, évek óta megbízható partnere vagyunk a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarának, most pedig egyeztetést indítottunk a még szorosabb együttműködés érdekében.

A Tesco kezdeményezésére július 13-án indult az egyeztetés. Az első találkozón a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara képviselői (Éder Tamás alelnök és Dr. Mártonffy Béla NAK Országos Kertészeti és Beszállítói Osztály elnök) és a Tesco beszállítópartnere, a Trivega Kft. (Nemes Nagy János és Csizmadia Tamás) is részt vett.

A konstruktív megbeszélésen mindenki megoszthatta gondolatait, a kihívásokra, problémákra közösen próbáltunk megoldást találni, hiszen a cél is közös: a vásárlók kiszolgálása egyre magasabb színvonalon.

Továbbra is a kamara stabil partnere vagyunk a hazai agrárium fejlesztésében, s ahogy eddig, úgy ezentúl is támogatjuk azokat kezdeményezéseket, melyek a magyar termelők versenyképességének növelését segíti. Továbbá megegyeztünk abban, hogy a jövőben rendszeresen találkozunk, félévente áttekintjük a hazai agrárium helyzetét, illetve átbeszéljük a felmerülő közös kihívásokat.