Légy büszke! Állítsd be profilkeretünket, hogy mindenki lássa: te is élelmiszer-adományozó vagy!

2020. július 24.

3 perc olvasási idő

Javában tart stratégiai partnerünkkel, a Magyar Élelmiszerbankkal közös, rendkívüli nyári tartósélelmiszer-adományozó kampányunk! Kollégáink és vevőink segítségével már sok tonnányi felajánlás jött össze mindazoknak, akiket a járvány az eddigieknél is nehezebb helyzetbe sodort. 201 Tescóban van lehetőség a jótékonyságra, egészen augusztus végéig. Mostantól, az új facebook-profilkeretünkkel pedig bárki láthatja: mi is hozzájárultunk az akció sikeréhez.

Magyarország egyik legnagyobb adománygyűjtő csapataként, mi, tescósok tudjuk jól: minden apró segítség számít!

Ha te is csatlakoztál a járvány miatt kilátástalan helyzetben lévő családoknak, egyedülálló időseknek juttatandó élelmiszergyűjtő akcióhoz, megérdemled a kitüntető profilkép keretet.

Ráadásul, ha beállítod, minden ismerősöd látni fogja, hogy milyen fontos ügy mellé állsz. Minél többen tudják meg és adják tovább egymásnak az adományozás lehetőségét, annál több asztalra jut az összegyűjtött élelmiszerekből.

Nem is kell mást tenned, minthogy kattints IDE, és máris ott pompázik arcképed körül a mutatós, és ami még fontosabb: hasznos profilkeret!

Add tovább!