Kisgyerekek örülnek a Tesco támogatásának

2020. július 27.

3 perc olvasási idő 

Az “Ön választ, mi segítünk” programunk segítségével újul meg az egyik kalocsai óvoda udvara! A Tescótól kapott 200 ezer forintos támogatásból az intézmény játszóterét építik és szépítik. A gyerekek és a szülők nagyon hálásak. 

Forrás: baon.hu

A baon.hu-n jelent még néhány nappal ezelőtt egy beszámoló a Zöldfa Utcai Tagóvoda udvarának felújításáról. A képeken látszik, milyen szép és biztonságos játékokon játszhatnak az ovisok. Ezek kiépítésében és felújításában a Tesco is fontos szerepet kapott. Az “Ön választ, mi segítünk” programunk keretében ugyanis 200 ezer forintot nyert tőlünk az óvoda.

Az igazgatónő elmondása szerint korábban is indulhat már a pályázaton. Az akkori sikertelen próbálkozás után most minden kisgyerek családját kérték: vásároljanak a Tescóban és a fizetéskor kapott zsetont az ő urnájukba dobják. Az igyekezetük nem volt hiábavaló: a programunkon 200 ezer forintot nyertek. Ebből a nyári szünetben számos játékot felújítanak majd. A már elkészült mászókákat, csúszdákat birtokukba is vehették a nyári ügyeletre érkező kicsik.