Medencét és trambulint kaptak tőlünk a Menedékváros lakói

2020. július 28.

2 perc olvasási idő

Medencét és trambulint ajándékoztunk a Kiskunmajsai Menedékváros lakóinak. Az adományokat a gyerekek nagy örömmel már birtokba is vették, még rajzot is küldtek –  hálájuk jeléül!

Nyáron körülbelül 50-en laknak a Családok Átmeneti Otthonában, ami egy régi laktanyában működik a város határában. Gurban Péter projekt managerünk juttatta el és adta át az ajándékokat. Ahogy írta: jó volt látni a szülők és a gyerekek örömét, amikor átvették a több mint 3,5 méteres medencét és a nagy trambulint. Még csodás köszönő rajzot is kapott a kicsiktől!

Arról is beszámolt, hogy látszott: milyen sok munkával és szeretettel fejlesztik, szépítik a környezetüket az ott lakók, például játszóteret építgetnek a gyerekeknek, konyhakertben is gazdálkodnak, valamint gyönyörű virágokat és más növényeket is ültetnek.

Amikor tehetjük, elajándékozzuk a raktárainkban maradt termékeket, melyekre a gyártó már nem tart igényt. Kollégáink lelkesen segítenek ilyenkor eljuttatni a legjobb helyekre, ahol a legnagyobb szükség lehet rájuk, vagy ahol hatalmas örömet szereznek!

Köszönjük a segítséget és a beszámolót ezúttal is!