Gyűjtsd az e-matricákat akár 10 800 Ft kedvezményért!

2020. július 29.

3 perc olvasási idő

Szerezd meg ajándékainkat és merülj el a nyár örömeiben! Most minden elköltött 2800 Ft után jutalomra tehetsz szert! Gyűjtsd a virtuális e-matricákat a Clubcard applikációban, hogy a tiéd legyen az akár 10800 forintnyi kedvezmény.

Ismét itt a hűségpontgyűjtő akciónk, ami kizárólag a Clubcard applikáción keresztül érhető el. Vagyis idén nincs nyomtatott kupon, s gyűjtőfüzet, hanem az okostelefonodon, az applikációban gyűlnek az értékes matricák.

Extra e-matrica kollégáinknak

Minden kollégánk 2 darab extra e-matricát kap bónuszként a kampány kezdetekor. Sőt, aki augusztus 6. előtt csatlakozik a kampányhoz, s elfogadja az Általános Szerződési feltételeket az appban, az plusz 1 darab e-matricát kap ingyen – vásárlás nélkül! Így nektek, kollégáinknak összesen 3 darab ingyen matricával indul a gyűjtés időszaka.

Mi a teendőd?

Vásárolj legalább 2 800 Ft értékben a Tescóban, s jóváírunk neked 1 darab e-matricát. Gyűjts össze 10 darabot, amiért egy 1800 forint értékű, 15 darab után pedig egy 3600 forint értékű kedvezménykupont adunk.

Ha a kuponokat be szeretnéd váltani, előtte aktiválnod kell a 10 vagy 15 darabos e-kupont. (Egyszerre csak egy e-kupont lehet aktiválni, azt pedig fel kell használni, mielőtt további e-matricákat váltanál át e-kuponra!) Maximum 3 e-kupon váltható be a kampány alatt.

Augusztus 6. és szeptember 2. között gyűjtheted az e-matricákat, az e-kuponokat pedig szeptember 9.-ig tudod beváltani.

Töltsd le a Clubcard app legújabb változatát, vagy frissítsd be. Ezután már kezdheted is gyűjteni az e-matricákat. A 10%-os dolgozói kedvezményeteket is felhasználhatjátok az applikáción keresztül!