Ezek a Tescók járnak élen a tartósélelmiszer-gyűjtő kampányunkban

2020. július 31.

5 perc olvasási idő 

Hétről hétre egyre több vásárlónkhoz jut el a tartósélelmiszer-gyűjtő kampányunk híre és egyre többen érzik úgy, hogy szívesen segítenének a környezetükben lakó rászorulóknak. Nagyon hálásak vagyunk nektek, hogy a munkátok mellett még a jótékonysági akciónkat is népszerűsítitek. Lássuk most, hogy a gyűjtés 5. hetében, mely áruházaink, csapataink emelkednek ki nagyszerű teljesítményükkel! 

Talán már nincs is olyan tartósélelmiszer a magyarországi Tescók polcain, amelyből ne adományoztak volna legalább egy darabot vásárlóink a rászorulóknak a tartósélelmiszer-gyűjtő kampányunkban. A gyűjtés öt hete alatt minden eddiginél nagyobb összefogást látunk vásárlóink és munkatársaink között. Kreatív kollégáink mutatós extra kihelyezéseket készítenek, a hozzánk betérők pedig örömmel adakoznak a közösségük rászorulóinak.

Számos munkatársunk maga is jótékonykodik. Hogy ország-világ tudtára adhasd, mennyire fontos dolgot teszel, most már beállíthatsz a Facebook profilodon egy profilkeretet. Erről bővebben itt olvashatsz.

Közös munkánk gyümölcse beérik.  Már kb. 15 tonnányi hasznos termék gyűlt össze, amiből közel 36 ezer adag étel készülhet a rászoruló családoknak. Az elmúlt héten a Fogarasi úti üzletünkben gyűjtötték a legtöbb adomány, 246 kilónyit. Második helyen a Megaparkban lévő boltunk (203 kg), harmadik helyen pedig a Váci úti hipermarketünk (197 kg) végzett.

Néhány üzletben kollégáink kiemelkedő munkájának köszönhetően megsokszorozták az eddig gyűjtés eredményeit. Budaörsön például az előző 4 hétben összesen gyűjtöttek 95 kilót, most viszont egyetlen hét alatt 142 kilót gyűjtöttek! A gyöngyösi (62 kg), orosházi (60) és a Bimbó utcai expressz (168 kg) üzleteinkben is az eddigi legjobb hetet zárták. Egyik helyen sem gyűlt össze korábban a mostanihoz hasonló mennyiségű adomány!

Nagyon büszkék vagyunk rátok!

Ti mit tippeltek, a ti üzletetek mennyi tartósélelmiszert gyűjt a hatodik héten? 🙂

Ha van a gyűjtéssel kapcsolatos kedves történetetek, azt is írjátok meg!