Megvan az adomány kis gazdája: Dariusz kapta kollégánktól a vadiúj iskolatáskát!

2020. augusztus 25.

4 perc olvasási idő

Kolléganőnk boldogan osztotta meg, hogy nagyfia, Dariusz mennyire örül: ő kapta meg ugyanis Csík János felajánlásából azt a hiperszuper új iskolatáskát, aminek a Tesco-közösségben kereste méltó helyét munkatársunk. Meghatottan, büszkén adunk hírt a család öröméről!

Emlékeztek erre a sokunknak nagyon tetsző üzenetre? “Hamarosan iskolakezdés. Ebből az alkalomból egy első osztályos kis nebulónak veszek egy iskolatáskát. Ha tudtok valakit, akinek ez segítség lehet, írjátok meg privát üzenetben (boltszám, név). Több jelentkező esetén kisorsolom. A szerencsés kisiskolás postai úton fogja megkapni, 10 000 Ft értékben. Határidő: 08. 08.”

Bizony, önkénteskedésben is élen járó egyik kollégánk, Csík János volt a felajánló!

Nagy volt a meglepetés és az izgatottság az ajándék láttán!

Bárdos Viki, Dáriusz anyukája azt mondja: “Fiam teljesen odáig volt, mindenkit ölelgetett. Felvette, majd levette, kinyitogatta, átvizsgálta a táskáját és sorolta, mi minden fér majd bele. El sem tudom mondani, ez nekem mekkora segítség! A munkatársaim mindig meglepnek minket. És külön gondolnak Dariusz betegségére is (cukros és gluténérzékeny is). Egyedül nevelem, és albérletben vagyunk itt Budapesten. Ezért hálás vagyok minden segítségért, amit kapok. A táska mellett az egyik kolléganőm füzeteket vett Dariusznak, egy másiktól tolltartót kapott.”

Viki kollégáinak szeretete tényleg ámulatba ejtő!

“Szeretnénk megköszönni itt is Csík Jánosnak az önzetlen felajánlást. Hatalmas örömöt szerzett ezzel az ajándékkal Dáriusznak, aki az első osztályt ilyen cuki táskával kezdheti. Kevés az önzetlen ember, aki ilyen gesztusokra képes. Sokkal több ilyen kellene a világba! Még egyszer köszönjük, hogy mi lephettük meg Vikit önzetlen ajándékoddal.” ♥️ – írta a boldog anyuka egyik kollégája, Fekete Magdi. 

Sok-sok-sok szívecske a jóságért!