Sümegen a játszótér újult meg a Tesco támogatásával

2020. augusztus 26.

6 perc olvasási idő

Kollégáink is beszálltak Sümegen a nagy játszótér-megújítási programba! “Ön választ, mi segítünk” helyi közösségeket fejlesztő programunk 7. fordulójában egy helyi egyesület lett a II. helyezett, és önkéntesekkel közösen újjávarázsolták a gyerekek birodalmát. Sümegi munkatársaink gondoskodtak finom falatokról a dolgos kis csapatnak. Gratulálunk!

Mint ahogyan arról korábban hírt adtunk, a Sümegi Városvédő és Szépítő Egyesület is támogatást kapott a Tesco országos programjában. Az elnyert 200 000 forintból a belvárosi, igen rossz állapotú játszótér újjávarázsolását tűzték ki célul. Biztonságos és esztétikus környezetet képzeltek az odalátogató gyerekek és a környékbeli óvodások számára. Örömmel mondhatjuk, hogy teljes a siker!

“Az egyesületnek és a városi önkéntesek szorgos munkájának köszönhetően megújult a játszótér kerítése, kicserélődtek a hinták, mászókák fa elemei, a homokozóba friss homok érkezett, a kicsik nagy örömére terményekből, kavicsokból kialakított mezítlábas ösvény is készült a téren” – sorolja a sok-sok szuper változást Varga Gabriella működési menedzserünk.

Sümeg szívében pompázik most már a játszótér! “A legnépszerűbb munkafolyamat a festés volt, kicsik és nagyok nagy örömmel ragadtak ecsetet, és festették a szivárvány minden színére a kerítést és a játékokat.”

Sümegi kollégáink is odatették magukat az eredményért!

“A nagy munkában senki nem maradt éhen: a sümegi üzletünk lelkes kis csapata készítette a reggeli zsíros kenyeret friss zöldségekkel, és gondoskodott a nap folyamán a friss ásványvízről, gyümölcsökről, kávéról, majd feltálalta a jól megérdemelt ebédet, amit az egyik helyi étterem ajánlott fel. 

Nagyon jó kis nap volt, a rekkenő hőség ellenére is jól éreztük magunkat, jó volt látni a gyerekek arcát, amikor birtokba vették a megújult játszóteret” – zárta a beszámolóját Gabi.

Az egyesület facebook-oldalán is ott virít az örömhír: Színek megálmodója: Hegedűs Móni! Köszönet érte👏 Az önkéntesek étel, ital fogyasztásáról a Tesco kis csapata gondoskodott .👏 Az ebédünket a “B terv “ biztosította, köszönet nekik! (Gárdos Tamás, Reitner Anikó😊👏) A hátteret és az előkészületeket Viola Norbert és kis csapata biztosította!😊👏. A “kneipp taposó “ megálmodója, a nővények és az alapanyagok Kalotay-Záhoczky Ráhelnek köszönhető! Köszönjük!👏😊 Akik ezt mind megalkották, az a rengeteg szorgos kéz, gyermektől a felnőttig!❤️ Szép munka volt!☝️👏🤝 Újra van hitem az emberekben, szuperek voltatok!👏👏👏👏👏” – írta Barcza Zoltán.

Gratulálunk és külön büszkék vagyunk kollégáinkra!