Tesco Angyal: vásárolj szuperkényelmes maszkot és támogasd a rászoruló kollégákat!

2020. augusztus 27.
3 perc olvasási idő 

A maszk a mindennapjaink szerves részévé vált. Viseljük a munkahelyünkön és akkor is, amikor a szabadnapjainkon valamilyen zárt térben szervezünk programot. Most nagyszerű minőségű, szuperkényelmes maszkokat szerezhetsz be a Tesco Angyaltól! Ezzel nem csak magadnak teszel jót, de a rászoruló kollégákat is támogatod! 

A Tesco Angyal újabb remek terméket talált ki. Az idei év kötelező kiegészítője lett a maszk, enélkül ki sem tudunk mozdulni az otthonainkból. Ha szerinted is túl sok szemetet termelnek az egyszer használatos, eldobható maszkok, de a tökéletes moshatót még nem találtad meg, van egy nagyszerű hírünk számodra!

A Tesco Angyal most 2 rétegű, mosható pamut maszkot kínál. Egy maszk ára 1200 forint, a teljes összeggel az alapítvány munkáját támogatod!

A maszk egyméretes, de dupla “füle” van, így akár a gyerekeitek is hordhatják!  Fehér, kék és szürke színben rendelhető.

Ha te is szeretnél ilyen nagyszerű maszkot, írj a tescoangyal@tesco.com email címre. Egy csomagban 5 darab maszk van, így akár a kollégákkal is megéri összefogni. A maszkokat előre utalás után belső postával küldjük az áruházatokba.

Akinek már van Tesco Angyalos maszkja: muti, hogy áll! 🙂