VIDEÓ! Varázsolnak a Középsulis srácok- így támogatják a sulikezdést a kuponos kampányban

2020. augusztus 27.

3 perc olvasási idő

Mint ahogy azt már nagy örömmel tudattuk: egyre többen csatlakoznak az Iskolakezdés együtt! adománygyűjtéshez, amit közösen szervezett az Ökumenikus Segélyszervezet és a Tesco. A Középiskolások magazinja, a Középsuli is arra buzdít, hogy aki tud, segítsen, akármilyen kis összeggel is. Akkor egy gombóc fagyi árához hasonlították a 250 forintos adománykuponokat. Most pedig egy igazi bűvészmutatvánnyal a sok kicsiből sokat varázsolnak a TikTok-on! Nézd meg te is és add tovább!

Hogy lesz 5 forintból 250? Hogy lesz 250 forintból 1 db adománykupon? Bemutatják a Középsulis fiúk, akik arról is beszélgetnek, hogy ami nekünk apróság, másnak nagy dolog lehet!

Ráadásul a sok apróságból lesznek ám a nagy varázslatok: eddig már 44 515 darab kupon talált gazdára, amivel mostanáig 11 millió forintnál is több adomány gyűlt össze a nélkülöző tanulók sulikezdés előtti és egész éves megsegítésére!

A kamaszok bűvészmutatványához kattints IDE!

Varázsoljuk össze együtt 2000 diák iskolatáskáját és a belevalókat! Szeptember 6-ig a Tesco áruházak pénztárában lehet kérni egyet, kettőt, hármat, vagy akár még többet is!