Túl a 67 és fél ezer kuponon – Összefogott az ország sulikezdés előtt!

2020. szeptember 1.

3 perc olvasási idő

Ráfordultunk az Iskolakezdés együtt! kampány utolsó hetére. A Tesco és az Ökumenikus Segélyszervezet közös akciójában nélkülöző diákoknak gyűjtünk: táskára, írószerekre, füzetekre. A 250 forintos kuponokat még szeptember 6-ig lehet megvásárolni országszerte, minden áruházunk pénztáraiban. Összejön a 2000 megtöltött iskolatáska!

Még ezen a héten támogathatjuk a nehéz sorsú gyerekeket az adománykuponokkal. Minden forint jó helyre kerül: az Ökumenikus Segélyszervezet egész évben segíti a családokat, diákokat abban, hogy az anyagi gondok ellenére  minden gyerek tanulhasson, fejlődhessen. Fejlesztő-felkészítő programokkal állnak a rászorulók mellé.

Ott, ahol a lakhatás, étkezés is napi kihívás, bizony már-már luxusnak számít egy új felszerelésekkel megtöltött iskolatáska. Ebben könnyíthetjük meg most közösen a gyerekek életét.

Örömmel osztjuk meg, hogy az adománygyűjtésünk utolsó előtti hetére 67 521 kupon talált gazdára. Vevőink jóvoltából így már 16 880 250 forintnyi támogatás juthat a gyerekeknek.

Köszönjük munkatársaink és vásárlóink önzetlen támogatását!

Még néhány nap, szárnyaljuk túl az eddigi sikert a gyerekekért!