Ismert blogger is buzdít a rászoruló gyerekek iskolatáskáinak megtöltésére

2020. szeptember 2.

3 perc olvasási idő

Az Iskolakezdés együtt! adománygyűjtő kampány támogatására buzdít Szentjobbi Kriszta blogger Instagram oldalán. A közel 33 ezer követővel rendelkező anyuka posztjában megmutatja a kupont, amit áruházainkban a pénztáraknál már több mint 67 ezerszer vásároltak meg vevőink – köztük ő is, segítve ezzel hátrányos helyzetű gyerekek iskolakezdését.

Az Ökumenikus Segélyszervezet és a Tesco közös akciójának célja, hogy szeptember 6-ig összejöjjön annyi támogatás, hogy 2000 gyerek iskolatáskáját meg lehessen tölteni füzetekkel, írószerekkel, és az iskolakezdéshez szükséges egyéb eszközökkel. Egy kis matek után bárki kiszámolhatja, 20 millió forint kell, hogy ez összejöjjön. Jó hír, hogy ehhez közel járunk és még 5 nap van rá, hogy belehúzzunk! Együtt sikerülhet, hiszen eddig már 16 880 250 forintnyi támogatás gyűlt össze a gyerekeknek csak a Tescókban! Külön köszönet pénztárosaink támogatásáért, akik nélkül nem sikerülhet elérni a közös célt!

Korábban beszámoltunk arról, hogy a kozepsuli.hu a középiskolások magazinja hogyan támogatja az akciót: például vicces videót is készítettek a TikTokra. Szerintük egyszeri 250 forint, ami egy gombóc fagyi ára, már komoly adomány. És sok kicsi kupon együtt sokra megy.

Az adománykuponok az ország összes Tesco áruházának pénztárában megvásárolhatók vagy a 1353-as adományvonal hívással is lehet támogatni a segélyakciót, de egyszerűen lehet adományozni a www.iskolakezdesegyutt.hu oldalon, illetve a nagyobb postákon kihelyezett perselyeknél is.