Ismert műsorvezető buzdít adománykupon vásárlásra

2020. szeptember 4.

4 perc olvasási idő 

Erdélyi Mónika már támogatta a Tesco és az Ökumenikus Segélyszervezet iskolakezdési jótékonysági akcióját. Az ismert műsorvezető több kupont is vásárolt, hogy segítsen a rászoruló diákok tanévkezdését szebbé, könnyebbé tenni. Instagram oldalán arra kéri követőit, tegyenek ők is így.

“Gyere csatlakozz hozzánk és támogassuk a rászoruló családokat az Ökumenikus Segélyszervezet és a Tesco segítségével!” – így kezdte Instagram posztját Erdélyi Mónika. A műsorvezetőnek is van egy iskolás kislánya, így pontosan tudja, hogy mekkora költségekkel is jár az új tanév. Sejti, hogy számos, rászoruló család számára sokszor csak vágyálom a megfelelő iskolaszerek megvásárlása, így most arra kért mindenkit Instagram oldalán, hogy vásároljanak 250 forintért adománykuponokat, hogy a Tesco és az Ökumenikus Segélyszervezet együtt 2000 szegénysorsú diák szeptemberét tegye nagyon boldoggá.

Korábban egy ismert blogger és a kozepsuli.hu is írt az Iskolakezdés együtt!-ről. Az adománykuponok az ország összes Tesco áruházának pénztárában megvásárolhatók vagy a 1353-as adományvonal hívással is lehet támogatni a segélyakciót, de egyszerűen lehet adományozni a www.iskolakezdesegyutt.hu oldalon, illetve a nagyobb postákon kihelyezett perselyeknél is.

Az adománygyűjtő kampányunk az egész országot megmozgatta. Már csak néhány nap maradt hátra a gyűjtésből. Vásároljatok még ti is néhány utolsó kupont, hogy a nehéz helyzetbe került családok gyerekeinek könnyebben induljon az iskolaéve.