Ízkavalkád, sztárinterjú, szépségtippek – itt a Tesco magazin őszi száma!

2020. szeptember 8.

4 perc olvasási idő

Beköszöntött az ősz! Megjelent a Tesco magazin legújabb száma, ami csaknem 90 oldalon keresztül kísér át minket ezen a színes, ízes, hangulatos évszakon. Megtudhatjuk belőle egyebek között, hogyan készülnek minőségi sajátmárkás termékeink, mivel dobhatjuk fel őszi ruhatárunkat, Hegyi Barbara színművésznő pedig sok más mellett új hobbijáról, a kertészkedésről is mesél.

Hegyi Barbara köztudottan imádja a konyhát. Nem csupán kötelesség, kikapcsolódás is az ételkészítés. A színművész piacra jár, az utóbbi időben kertészkedik is. Már két szakácskönyvet is írt. Miközben beindult a színházi élet, napi sorozatban is láthatjuk hamarosan. Erről is beszélgettünk.

71! Ennyi csodás recepttel örvendeztetjük meg a Tesco Magazin őszi számának olvasóit. Ezekben felbukkannak az évszak sztárjai, úgymint a sütőtök, a körte, szilva vagy éppen a burgonya, de az édességek sem maradhatnak ki: egy egész fejezetet szenteltünk a csokoládénak. Vegán, halas, húsos finomságok a magyaros, keleti és mediterrán konyhából: mindenki talál magának recepteket. Külön fejezetben mutatjuk be a gombát, ami ősszel is számos ételünkben felhasználunk. Mi a cider? Ez is kiderül a magazinból.

Tudj meg többet a Tesco sajátmárkás termékeiről! Ráadásul most kényelmi ételeinkből is adunk egy kis ízelítőt! Minőség, baráti áron – ez pedig A mi árunk címkével ellátott termékeink jellemzője!

Mi áll igazán jól? Néhány szuper tipp a magazinban az alakunkhoz illő fazonokról – már az ősz jegyében! Kabát vagy dzseki? Hosszú vagy rövid? Segítünk a választásban!

Maradjunk fittek – a gyaloglás jótékony hatásai. Ezt a legegyszerűbb mozgásformát érdemes beiktatni a napjainkba. Jót tesz testnek, léleknek. Adunk néhány tippet ennek egyik változatához, a nordic walkinghoz is.

Játszótér a lakásban – egy borongós őszi délután sok nevetéssel. Négy szuper közös játék a gyerekkel, ha nincs kedvünk kimozdulni: a karaoke bajnokságtól a zokni-bábszínházig hozzuk a jó ötleteket!