Hihetetlen felvétel: T-rex vásárolt írországi üzletünkben

2020. szeptember 16.

4 perc olvasási idő 

Egészen elképesztő felvételek kerültek napvilágra Írországban! Egy T-rex szeretett volna bevásárolni egyik kisváros Tescójában! Egy 59 éves férfi bújt dinoszaurusz-bőrbe, hogy így gyűjtsön a veterán katonáknak. Hatalmas feltűnést keltett, amikor átkelt a ruhaosztályon, majd a hűtőpultok felé vette az irányt. Kattints a videóért!  

Alig fért be az ajtón az a T-rex, aki néhány nappal ezelőtt tért be egy írországi üzletünkbe. A több mint két méter magas hüllő bőrébe egy 59 éves férfi, Tony Ward bújt. A férfit barátja követte a mobiltelefonjával, hogy megörökíthesse a nem mindennapi bevásárlást. A T-rex nem kis feltűnést keltett. Amerre csak járt ámulat és hitetlenkedés fogadta.

Az üzletünk biztonsági őre alig egy perccel később már a különleges látogató mellett volt. Udvariasan megkérte, hogy távozzon, hisz jelmezével könnyen félelmet kelthet. Az üzletünk szabályzatának se felelt meg a viselete, hiszen nem látszott az arca.  Bár a T-rex még szeretett volna venni egy doboz zabkását, hallgatott kollégánkra és az ajtó felé vette az irányt. A látogatása írországi üzletünkbe alig három percig tartott. A teljes, vágatlan videóért kattints a képre!

Forrás: Tony Ward

A Tesco szóvivője később azt mondta, ők minden vásárlót nagyon szívesen látnak. Ám a betérőknek minden esetben be kell tartaniuk a szabályokat. Példaként említette a járványhelyzet miatt elrendelt távolságtartást. Ezt az őskori hüllő sehogyan sem tudott volna betartani, hiszen hosszú farka több mint egy méteren át kígyózott utána.

A T-rex jelmezbe öltözött Tony Ward egyébként sérült veterán katonáknak gyűjt a különleges akciójával. Korábban helyi kávézókban is járt már, dinoszaurusznak öltözve.