“Ön választ, mi segítünk” – Még többeknek segít a Tesco, add tovább!

2020. szeptember 18.

3 perc olvasási idő

Ismersz  a környékeden lelkes csapatot, aminek tagjai folyton azon gondolkodnak, mit lehetne még jobbá tenni a játszótéren, hogy kerüljön virág a köztéri ládába, vagy éppen: milyen programokkal nyerjék meg a fiatalokat a sportnak, az egészséges táplálkozásnak? Vannak olyan társaságok, egyesületek, alapítványok vagy baráti társaságok, amik ismeretterjesztő, kulturális vagy éppen kirándulós programokat szerveznek helyieknek? Szólj nekik te is: már javában várjuk a szuper terveiket, amiket “Ön választ, mi segítünk programunk” új, 8. fordulójában támogathatunk. 

Jusson el a zene mindenkihez! Legyen színes a tanösvény, előzzük meg a betegségeket egy-egy információs nappal! Őrizzünk meg egy helyi népi hagyományt, vagy éppen indítsunk újat! Védjük a kiserdőt, a kutyákat, vagy a téli hidegtől a cinkéket! Ilyen és ehhez hasonló ötletből, tervből százával kaptunk az elmúlt években. A Tesco Magyarország büszke arra, hogy közösségépítő programok sokaságát támogatta már eddig is. Most pedig itt az újabb forduló, amikor a legjobbak ismét komoly anyagi juttatásban részesülnek, hogy még jobb hely legyen a környékünk!

Jó lenne, ha minél több ember, szervezet értesülne a nagy hírről: már  jöhetnek a jobbnál-jobb pályázatok! Több mint 40 millió forint keresi gazdáját, tudva, hogy ismét csupa jó célt szolgál majd az anyagi segítség. Hogyan segíthetsz ebben?

  • Oszd meg közösségi oldaladon a hírt,
  • Mondd el barátaidnak, ismerőseidnek, milyen jó ez a lehetőség,
  • Gyereked sulijában, ovijában is mesélj a programról, akár a szülői értekezleten is felvetheted!
  • Mondd el minél több vásárlónknak, így nagyobb az esély, hogy mások is megtudják! 🙂

A nyolcadik fordulóban mintegy 180 pályázatot fogunk támogatni! A legkreatívabb, leginnovatívabb pályázat ezúttal is 400 000 forintos különdíjban részesül, és a járványhelyzetre tekintettel a jelentkezők a vírus elleni védekezéshez szükséges eszközök, felszerelések beszerzésének pénzügyi támogatására is pályázhatnak. A jelentkezéseket október 14-ig várjuk a www.tesco.hu/kozosseg weboldalon keresztül.

Legyünk büszkék az egyedülálló, országos programra!