Kecskeméti áruházunk győzött a StarStore versenyben

2020. szeptember 28.

4 perc olvasási idő

Újabb rangos elismerésben részesült egyik áruházunk, mivel idén az egyik kecskeméti Tescót ítélte a legjobb bevásárlóközpontnak a StarStore zsűrije „Hírösen sokszínű vásárlás – fókuszban a vásárló” elnevezésű pályázatával. A díjat a Trade Magazin által szervezett Business Days konferencián vette át áruházvezetőnk, Vasmanszki Nóra. 

“Hírösen sokszínű vásárlás – fókuszban a vásárló” – így pályázott kecskeméti hipermarketünk csapata még nyáron a rangos elismerésre. Tágas utcák, termékszigetek, impozáns kihelyezések jellemzik az áruházat, örömmel szálltak versenybe a legjobbak között. Az eredmény pedig magáért beszél. Nemcsak vásárlóink, hanem a zsűri is díjazta sokszínűségüket – bevásárlóközpont kategóriában vitték el a pálmát!

A versenyre összesen 18 pályázat érkezett, a szakmai zsűri pedig mindegyiket szövegesen és pontozással is értékelte. A zsűri tagjai: Dr. Mandel Katalin, a Franchise Szövetség főtitkára, Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára, Fekete Zoltán, a Magyar Márkaszövetség főtitkára, Kurucz Péter, az AC Nielsen Piackutató kereskedői kapcsolatok igazgatója, Csiby Ágnes, a POPAI Magyarország Egyesület elnöke, Dr. Németh Péter egyetemi adjunktus, és a the CoRe lab vezetője, Andreas Christou, a RetailZoom ügyvezetője, Havasiné Kátai Ildikó, a Trade Marketing Klub alapítója tagja és Hermann Zsuzsanna, a verseny kiíró Trade magazin ügyvezető-főszerkesztője.

Szívből gratulálunk és további nagyon sok sikert kívánunk!