Angliában a Mikulás is a Tescóban szerezte be a gyerekek ajándékát

2020. december 17.

3 perc olvasási idő 

Egy különleges jótékonysági eseménynek adott otthont az egyik angliai áruházunk. A helyi Élelmiszerbankkal közösen kollégáink Mikulás-futást rendeztek az üzletben! Az üzletvezető 500 fontot (közel 200 ezer forintot) és egy feldíszített bevásárlókocsit adott a nagyszakállúnak. A Mikulás pedig manóival alig 5 perc alatt nagyszerű ajándékokat vásárolt 77 rászoruló kisgyereknek. 

Szélsebesen robogó Mikulás és a bevásárlókocsit szorgosan töltő manók – ezt láthatták angliai vásárlóink, akik néhány nappal ezelőtt betértek Salisbury-i üzletünkbe. A Mikulás-futás alig 5 percig tartott, ám aki látta, annak biztosan felejthetetlen élmény marad.

A Mikulás a Tesco segítségével vásárolt be 77 nélkülöző kisgyereknek. Az üzletvezetőnktől kapta az ajándékokra a pénzt és a szánját helyettesítő, különlegesen feldíszített bevásárlókocsit is. Babák, társasjátékok, édességek – csak néhány azok közül az ajándékok közül, amelyek a kosárba kerültek.

A Mikulás a helyi Élelmiszerbank segítségével juttatja célba a meglepetéseket – a rászoruló családok gyermekei az élelmiszercsomag mellé kapják majd meg a meglepetéseket.

Képek forrása: www.salisburyjournal.co.uk