Idén sem maradhatunk finom szaloncukrok és csúnya pulcsik nélkül!

2020. december 17.

6 perc olvasási idő

Ez az év minden volt, csak átlagos nem. Így az év végén pedig másra sem vágyunk, mint megpihenni és elfelejteni végre a nehézségeket, remélve, hogy jövőre minden jobb lesz. És bár lehet, hogy meg kell hozni még néhány nehéz döntést a karácsonyi családi programokkal kapcsolatban, az ünnepi készülődéssel a decemberi, korlátozások között megélt hétköznapokat is szebbé tehetjük. Most ehhez adunk praktikus tippeket!

A karácsonyi illatok, ízek, színek és fények átmelegítik a szívet, lelket! Sok mindent elvett tőlünk ez az év, amiről korábban elképzelhetetlen lett volna lemondani. A karácsony sem lesz sajnos ugyanolyan – nem gyűlik össze a fa mellett az egész család, nem járjuk végig karácsony napjain a rokonokat, és nem koccintunk együtt szilveszterkor. Az ünnepi hangulatot viszont az ízekkel, illatokkal, színekkel idén is az otthonainkba varázsolhatjuk. Tegyük ki a fényfüzéreket az ablakba minél hamarabb, süssük meg előre a mézeskalácsokat, helyezzünk el néhány kedves karácsonyi díszt az otthonok különböző pontján, és az is rendben van, ha idén a szokottnál hamarabb állítjuk fel a karácsonyfát.

A csúnya pulcsi elűzi a rosszkedvet! Főleg, ha ezzel még a környezetet is óvjuk. Az F&F több mint 2,6 millió műanyag palacknak adott idén új életet, amikből újrahasznosításuk után karácsonyi pulcsi, sapka és póló készült.

Nincs karácsony szaloncukor nélkül! Mint minden évben, most is széles választékkal várjuk vásárlóinkat. Szaloncukraink közül több is előkelő helyen végzett az Év szaloncukra versenyen: a banános-ropogós és robbanócukorkás a gyerekek, a karamellkrémes és a cukormentes mandulás-csokoládés pedig a felnőttek kedvence lesz. Az édesszájúak örömére az ünnepi asztalra diós, gesztenyés, mákos és mogyorós-kakaós bejglit, tekercset is kínálunk, habkarikát kétféle színben, gyümölcskenyeret kétféle ízben, panettonét pedig hatféle változatban is választhatunk.

Az ünnepi asztalnál megpihenhetünk. Akár hal, akár szárnyas, akár vöröshús a kedvenc ünnepi menü, süssük, főzzük, amit a legjobban szeretünk. Nálunk minden hozzávaló megtalálható a menühöz, a családi főzőcskézés és a közösen elfogyasztott ünnepi ebéd, vacsora elhozza a meghitt pillanatokat.

A gyerekek öröme mindennél többet ér! Ha nem is tudjuk személyesen átadni, minden kisgyerek arcára mosolyt csal majd a karácsonyi ajándék. Ráadásul áruházainkban környezetbarát játékokat is vehetünk: a kínálatunkban 100% újrahasznosított műanyagból készült dömper és újrahasznosított műanyag palackból készült plüss figurák is kaphatók.

Első a biztonság! Bármennyire szeretnénk, mégsem szabad elfelejteni, hogy ez a karácsony más lesz, mint a többi. Ahogy magunkra és szeretteinkre is vigyázunk, úgy oda kell figyelni a bevásárlásra is. Érdemes olyan üzletet választani a vásárláshoz, ahol a szaloncukortól az ünnepi dekorációig szinte minden egy helyen megtalálható. Az ünnepi díszbe öltözött áruházak és a boltok gazdag karácsonyi kínálata garantáltan meghozza az ünnepi hangulatot, ráadásul, ha kevesebb helyen vásárolunk és inkább mindent egy körben elintézünk, az biztonságosabb is. Ha valaki nem szeretne üzletbe menni, online is megoldhatja nemcsak az élelmiszerek, de az ajándékok beszerzését is. A karácsonyi édességkínálat az interneten böngészve is ínycsiklandó!